HOROSCOP URANIA: Cum începe luna septembrie pentru fiecare zodie: Lună Plină în Peşti, Marte va intra în zodia Fecioarei!


Horoscop Urania pentru perioada 2 – 8 septembrie 2017. Marte va intra în zodia Fecioarei, cum vor fi influenţate zodiile.

Berbec

Pe 2 septembrie, continuă stările de încordare şi efort pentru a face faţă provocărilor profesionale instalate cu o zi în urmă. Nativii se pot confrunta cu constrângeri şi limitări. Între 2 septembrie, după ora 23:07', şi 5 septembrie dimineaţa, întâlniri neaşteptate cu persoane importante sau interesante care pot interveni în viaţa şi activitatea nativilor în chip autoritar. Cei tineri pot cunoaşte persoane speciale, pe care le admiră şi de la care vor avea ce învăţa. Dinamică specială a relaţiilor afective care pot cunoaşte momente de suspans.

În general, Berbecii vor fi plini de ambiţie şi iniţiativă ori de câte ori va fi vorba să cucerească o femeie; provocarea va fi trăită intens. Între 5 septembrie, după ora 08:29', şi 7 septembrie după-amiaza, dorinţă de calm şi stabilitate sau de mai multă ordine în viaţa personală. Totuşi, ţinând cont că, în ziua de 6 septembrie, va avea loc faza de Lună Plină în Peşti, pe axa caselor VI-XII, se poate anticipa că nativii vor fi obligaţi să se aplece cu mai multă sârguinţă asupra sarcinilor de serviciu. Din punctul de vedere al sănătăţii, va fi un moment prielnic pentru activităţile ce impun efort fizic, rezistenţă nervoasă şi un psihic stabil care să le permită nativilor să lucreze sub presiunea unor termene de predare sau a unor exigenţe speciale.

În acest sens, îi va ajuta şi planeta Marte care, pe 5 septembrie, la ora 12:35', va intra în zodia Fecioarei şi le va da un plus de metodă şi răbdare ori de eficienţă în demersurile practice. Între 7 septembrie, după ora 15:02', şi 8 septembrie, revenire a provocărilor în plan profesional care îi vor obliga pe Berbeci să se angajeze într-o competiţie. Etapă partenerială delicată, marcată de ostilităţi, opoziţii şi neînţelegeri sau de incapacitate de a reglementa relaţiile contractuale, destabilizate de factori mai puţin obişnuiţi. Artiştii şi sportivii vor avea succes sau posibilitatea să se afirme în străinătate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri