Horoscop Urania 9 - 15 septembrie 2017. Mercur va intra în zodia Fecioarei! Cum sunt afectate zodiile


Celebrul astrolog a realizat previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Pe 9 septembrie, nativii vor da dovadă de energie, de ambiţie sau multă motivaţie în tot ceea ce vor întreprinde, chiar dacă, unele aspecte de viaţă, în care se vor angaja trup şi suflet, nu vor avea importanţa care să justifice angajamentul lor total şi consumul (sau risipa) de energie. Una dintre satisfacţiile lor va fi „să rezolve treburi”, adică să alunge piedicile cotidiene şi să dea curs liber evenimentelor care le vor permite să pună lucrurile la punct. Între 9 septembrie, după ora 19:23', şi seara zilei de 11 septembrie, pentru că semnul Fecioarei, respectiv casa a VI-a, va fi tranzitată de trei planete, Berbecii trebuie să ţină cont de povara astrală a momentului care le poate tulbura fiziologia aparatului digestiv şi a sistemului hepatic.

Atenţie la simptomele care pot prevesti o complicaţie (apendicită, peritonită, infecţii abdominale) care ar necesita o intervenţie chirurgicală. Nota generală a săptămânii o reprezintă grija pentru alimentaţie; moment favorabil sau chiar indicat pentru a ţine cure, regimuri şi diete de întreţinere sau cu scop terapeutic. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, după o perioadă de retrogradare, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., punându-şi amprenta pe semnificaţia casei a VI-a a muncii. Alături de Marte (cu care, spre sfârşitul săptămânii, se va afla în conjuncţie), această planetă va înlesni discuţiile cu aer de negociere privitoare la statutul lor la locul de muncă sau în legătură cu salariul. Între 11 septembrie, după ora 22:30', şi începutul zilei de 14 septembrie, dorinţă de stabilizare sau de ameliorare a veniturilor obţinute prin muncă şi efort profesional personal.

Între 14 septembrie, după ora 01:13', şi 15 septembrie, schimburile de informaţii pot fi marcate de superficialitate sau de incapacitatea de a asimila corect datele precise. Comunicări întrerupte, abandonate sau ignorate între nativ şi oficiali sau cu instituţiile din străinătate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri