Horoscop SEPTEMBRIE 2017: Care sunt tendintele generale ale lunii! Apar evenimente neobisnuite, vanturi mari si cutremure!


Septembrie 2017 este o lună plină de viaţă, plină de ambiţii şi de dorinţe, dar care poate să le întindă curse celor prea creduli ori neatenţi şi să ridice obstacole peste care pot trece doar cei care sunt capabili, perseverenţi şi hotărâţi.

Semnul Fecioarei este foarte activ, tranzitat pe rând sau simultan de Soare, Marte, Mercur şi Venus. Toate aceste tranzite scot în evidenţă simbolistica Fecioarei: muncă, simţ practic, perfecţionism, minte ageră, locvacitate, vioiciune, dar şi diverse fixuri şi manii, tendinţa de a critica sau de a căuta nod în papură, iar această simbolistică marchează climatul perioadei.

Cel mai interesant parcurs îl are Mercur, planeta intelectului, a informaţiei, a comunicării, a drumurilor, a mişcării şi a noului. După ce a fost retrograd aproximativ trei săptămâni, timp în care a regresat din Fecioară în Leu, Mercur îşi reia mersul direct pe data de 5 septembrie 2017, cam în acelaşi loc unde s-a produs eclipsa de Soare din 21 august: 28.54 Leu.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri