Zodiile si schimbarea! Ce zodii au curaj sa schimbe ceva si ce zodii nu ar face nimic niciodata!


Exista zodii care initiaza schimbari una dupa alta, pentru ca asa se simt vii si exista zodii care sunt reticente si greu de urnit cand e vorba de vreo schimbare.

In linii mari, semnele mutabile sunt cele mai adaptabile si de obicei fac cele mai multe schimbari in viata: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Semnele fixe sunt la extrema cealalta, fac schimbari mai rar, dar acestea sunt de obicei semnificative, de mare amploare, cu impact pe termen lung si de obicei cand un context de viata a fost consumat total si ajung chiar in situatii de criza. (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) initiaza schimbarile, au nevoie de noi inceputuri, sunt orientate spre progres. Se adapteaza destul de repede, daca schimbarile sunt initiate de ei insisi si deciziile sunt luate din convingere proprie si nu pentru ca vor altii.

Berbec

Berbecul initiaza mereu cate o schimbare, vrea mereu un nou inceput, are nevoie de cate un start nou in viata. Asta il tine viu si il ajuta sa se cunoasca. Berbecul intelege viata facand, actionand, nu stand si filozofand sau privind de pe margine.

Berbecul e primul care pleaca la „lupta”, e cel care deschide usi nebanuite, asumandu-si riscuri mari. Aventura e viata lui, deci schimbarea e parte din felul sau de a trai. Se adapteaza rapid, din mers, la orice e nou. Chiar daca se mai alege si cu „cucuie” sau judecati din partea altora.

Are multa energie si face fata oricarei provocari.

Nu aceeasi usurinta o are si cand e vorba de a-si pune in pericol finantele.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri