Horoscop AstroCafe pentru saptamana 21 - 27 august 2017! Necazuri si neintelegeri pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 - 27 august 2017.

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relaţiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ţi remodela concepţiile legate de iubire şi implicaţiile ei. Persoana iubită şi copiii te apreciază, îţi sunt alături sincer, dar parcă tot eşti nemulţumit de ceva nedefinit. Priveşte partea plină a paharului vieţii tale şi detaşează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieţii tale. Începând de Miercuri se animă mult activitatea profesională, dar şi cea de rutină de acasă. Planifică-ţi atent treburile, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul. Foarte bine susţinut este segmentul partenerial, atât în ceea ce priveşte o relaţie matrimonială, cât şi relaţiile de colaborare din câmpul muncii.  

Taur

Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparaţii de anvergură, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale, discuţii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudenţă în continuare la sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ. Relaţiile sentimentale se animă mult începând cu 23 ale lunii. Sunt momente bune pentru discuţii constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozităţi vechi, dar şi pentru a desfăşura acţiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îţi aduce multe treburi la serviciu şi relaţii colegiale tumultoase. Răbdare şi măsură în toate!

Gemeni

Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuieşti persoanele care ţi-au fost alături până acum şi să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii şi întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale. Oricum succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe şi mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Răbdare, prudenţă, discernământ! Foarte interesante sunt relaţiile sentimentale. La orizont aşteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri şi distracţii rafinate alături de oameni de bună calitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

MIHAI VOROPCHIEVICI: Eclipsa de soare aduce SCHIMBARI, apar noi inceputuri SPIRITUALE!

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 21 - 27 august. Avertisment important pentru lei!

OANA HANGANU: Horoscop special COMPLET de Luna Noua si Eclipsa de Soare!

Horoscop MINERVA pentru saptamana 20 - 26 august: O saptamana plina de dezastre pentru toate zodiile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Ce zodii sunt cele mai norocoase in anul 2021 si au castiguri uriase. Afla totul de la noi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri