Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Lucrurile pot scăpa de sub control


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna viitoare.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Cred că este clar pentru toți că aspectul 2Malefic Kisses Scorpion-Săgetător e potențat de aspectele perioadei și vizează toate zodiile. De aceea și în cupluri fiecare trebuie să aibă camera lui, chiar dacă sunt căsătoriți. Castitatea e calea sigură de evoluție spirituală. Și nu o spun eu, ne-o dovedesc vremurile pe care le trăim. Eu v-am avertiat de multă vreme(Spirit Superior vs. spirit inferior).

Citeste si: Cele mai pacatoase femei din horoscop. Top 4 zodii de femei fara remuscari

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 CAPRICORN

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Capricorn
Capricorn- Scriam de prezența Axei Karmice în Capricorn și am făcut o trecere în revistă a influenței aspectelor perioadei la celelalte zodii. Cum pe astrograma țării Lilith este în Capricorn și face aspect de cuadratură cu Lilith și Kiron acum în Berbec(zodii cardinale, ca și Racul și Balanța), iar Saturn este în Vărsător vă rog să înțelegeți ce forță au pusnicii, călugării, heremiții adevărați(abstinență sexuală).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 VĂRSĂTOR

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020
Vărsător- Cred că ați citit ce scriam și la celelalte zodii, că nu-I de glumă cu perioada pe care o traversăm. Vorbeam de castitate și de abstinență(progresii solare în Taur, Soare conjunct cu Uranus), amânarea nunților(dragoste), că Universul se opune conceperii de copii în aceste vremuri tulburi. Sfântul Moldovei Iustin Pârvu și Sf. Arsenie Boca spuneau și ei în trecut. S-au scos Moaște Sfinte pe străzi acum.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 PEȘTI

Pești- Cum astrograma fiecărui nativ este o chestiune foarte complexă, nu mă hazardez să ofer căi de evoluție corectă pe un horoscop general. Conjuncția Soare cu Uranus din Taur și cuadratura cu Saturn din Vărsător vizează toate zodiile; vedeți ce am scris și la ceilalți și veți înțelege că nu-I de glumă cu Lilith și Kiron(sănătate, dragoste) sau cu Mercur care afectează călătoriile, afacerile, jobul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri