Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Lucrurile pot scăpa de sub control


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna viitoare.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 LEU

Leu- O perioadă delicată pentru toată planeta, chiar dacă de multe ori raportez astrograma perioadei la astrograma României. În zodia opusă, a Vărsătorului este Sarturn. Cum România este sub zodia Vărsătorului, mulți români sunt vizați de acest Zeu al Timpului. Cere o maturizare bruscă. Mulți veți observa defecte la jumătatea voastră, care vă vor pune în situația de răcire, izolare. O nouă carieră?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 FECIOARĂ

Citeste si: Horoscop Mai 2020. Trei zodii au parte de cea mai buna perioada: oportunitati si noroc din belsug

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020
Fecioara- Sănătatea își are secretele în alianța Kiron-Lilith, greu de dezvăluit, deoarece fiecare are pe astrograma lui complexă aceste planete în alte poziții decât cele menționate la aceste ore. Mulți nu au înțeles nici măcar rolul lor în cadrul ultra-general(la cele două planete fac referință). Ce să mai spun de influența conjuncției Soare-Uranus pe dragoste, studii(karmă, misiune de viață) sau carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 BALANȚĂ

Citeste si: 5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

Balanța- Ciclul Saturnian (30-60-90 ani) ne aduce iar într-un punct zero sau KM 0. De ce? Pentru că au trecut exact 30 de ani de la Revoluția din 1989. O perioadă de tranziție inclusiv spirituală. Cum Saturn este în Vărsător, iar Soarele natal face opoziție cu Lilith și Kiron din Berbec, mulți înotați în ape tulburi și vă puteți sufoca(fie în cuplu, fie pe cariera subredă, familie, etc). Harta natală oferă căi bune.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 SCORPION

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Scorpion

Scorpion- Dacă ați parcurs acest Horoscop veți înțelege că aspectele din Berbec și Taur, dar și prezenta lui Saturn în Vărsător(zodii fixe) vă vizează în mod direct. Soarele natal face opoziție cu conjuncția Soare-Uranus din Taur și cuadratură cu Saturn din Vărsător.Vizate sunt raporturile la locul de muncă, alianțele sociale și sentimentale, sănătatea. Barierele le pot ridica studiind astrograma ta karmică.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri