Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Lucrurile pot scăpa de sub control


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna viitoare.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Soarele face conjuncție cu Taur, iar acest eveniment vine cu schimbări mari, iar lucrurile pot scăpa de sub control. Lilith și Chiron pot destabiliza totul, așa că se recomandă multă prudență. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020 BERBEC

Berbec- După plecarea Soarelui din constelația voastră, pe 27 aprilie și Mercur vă va părăsi. Ambii vor intra în Taur. Veți rămâne sub tutela lui Lilith și a lui Kiron, alianță care vă poate da de furcă.

Cum aspectele lor sunt de ordin karmic, mulți nu veți înțelege mesajul lor subtil, care oricum diferă de la nativ la nativ. Sfaturi nu pot să dau decât studiind destinul fiecăruia, individual(sănătate, amor, carieră).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020 TAUR

Rac- Axa Karmică este în cuadratură cu cele două planete rămase în Berbec. E vorba de Lilith și Kiron, care vă pot afecta sau destabiliza toată viața, dacă nu sunteți atenți.

Fie că mă refer la dragoste sau la carieră/business, mulți nu au busola destinului să se poată reorienta(înclusiv membri din familie). Cum este un horoscop general, busola se găsește pe astrograma complexă a fiecăruia(soluții).


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Horoscop rune 20-26 aprilie 2020. Două zodii au o săptămână de nebuloasă, proba de încercare pentru anul acesta

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?

El este tipul de bărbat de care trebuie să te ferești cât poți! E o mare greșeală să te dedici unui astfel de om

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Care este, de fapt, diferența dintre ciorba rădăuțeană și a la grec

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri