Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017.

Balanta

Eşti foarte discret în această săptămână şi foarte bine îţi este aşa. Sunt momente bune pentru a-ţi regândi planurile de viaţă şi pentru s-ţi remodela concepţiile după care îţi ghidezi deciziile şi acţiunile. Pot interveni neplăceri privitoare la sănătatea sistemului digestiv şi a extremităţilor picioarelor, de aceea ia în serios orice semnal al organismului. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat îţi vor furniza informaţii deosebite din segmentul profesional. Există animozităţi şi conflicte mocnite la locul de muncă, bine fiind să le studiezi cu atenţie. Este momentul să-ţi schimbi rafical şi definitiv personalitatea.

Scorpion

Prieteni şi susţinători noi vor apărea în preajma ta, începând cu această săpătmână. Este momentul să te desprinzi din relaţiile vechi şi să renunţi la acţiunile comune cu alţii. Chiar dacă unele situaţii vor implica şi discuţii aprinse sau reproşuri, fii prudent şi îndepărtează-te rapid de toate acestea şi de oamenii care s-au dovedit neserioşi până acum. În culisele vieţii tale se petrec schimbări majore, mai ales în ceea ce priveşte segmentul profesional, sănătatea şi relaţiile în general. Ai nevoie de odihnă, detaşare de cotidian, meditaţii interioare şi vizite în locuri sfinte. Discuţii tăinuite cu persoane deosebite.

Sagetator

Foarte multe se petrec în plan socio-profesional, în mod special în relaţia cu şefii şi autorităţile. Este posibil să obţii o funcţie de conducere sau măcar aprecierea şi susţinerea sinceră a unor şefi. Totuşi ai tendinţa de a riposta la orice autoritate care se exercită în preajma ta şi căreia eşti cumva nevoit să i te supui. Fii prudent şi evită dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot întinde pe perioade mari de timp. Relaţiile cu prietenii se vor schimba definitv, exitând şanse să apară în preajma ta oameni deosebiţi, alături de care să desfăşori activităţi şi proiecte profesionale de mare anvergură. Selectează-ţi cu atenţie ideile şi anturajul!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum arată Andreea Esca nemachiata, la 47 de ani! Secretul tenului său luminos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri