Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017.

Berbec

O săptămână foarte importantă în plan profesional! Se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relaţii colegiale tumultoase. Este rost de obţinerea uor colaborări fructuoase, cel puţin pentru un an de zile de acum încolo. Sănătatea este foarte vulnerabilă în mod special pe segmentele sistemului digestiv şi pe extremităţile picioarelor. Ar fi bine să-ţi planifici un program de îngrijire corporală şi analize medicale. Şansele de a găsi variante miraculoase de vindecare sunt foarte mari.

În plan personal se îmbunătăţeşte relaţia cu partenerul de viaţă sau divorţul şi căsătoria pot lua turnuri favorabile.

Taur

Se conturează noutăţi sentimentale în această săptămână. Se lămuresc animozităţile vechi, atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Totuşi, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuţii aprinse şi controverse. Cu puţin efort şi deschidere mentală sinceră spre dialog şi cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionnate şi definitive.

Poate fi vorba despre implicarea în activităţi noi, apariţia unor colegi noi de bună calitate sau chiar poate fi vorba despre obţinerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent.

Gemeni

Treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale îţi atrag atenţia în mod deosebit în această săptămână. Se deschide o nouă etapă domestică, astfel că reamenajările de decor, îmbunătăţirea condiţiilor locative chiar mutarea într-o locaţie nouă vor fi luate în calcul. Eşti sprijinit de cei dragi, iar ideile şi propunerile lor ar fi bine să le iei în serios şi să le aplici.

Sentimental sunt şanse să te îndrăgosteşti, să legi o relaţie frumoasă şi de bun augur, practic începând o etapă de lungă durată în acest sens. La serviciu ai multe de făcut, însă cum starea ta de spirit este foarte bună vei lucra cu plăcere la unison cu ceilalţi. Dar nu forţa nota şi dozează-ţi eforturile!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 16 - 23 septembrie! Schimbari majore pentru o zodie, tensiuni in cuplu pentru alta!

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Mihai Voropchievici - Ce trebuie sa faci cand ai dubii: "Se iau doua biletele, pe hartie alba..."

Horoscop Urania 16 - 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri