Mihai Voropchievici - Ce trebuie sa faci cand ai dubii: "Se iau doua biletele, pe hartie alba..."


Mihai Voropchievici a prezentat ce trebuie să facă oamenii pentru a scăpa de îndoieli şi dubii.

„Scrie două bileţele, pe hârtie albă, unul cu da, unul cu nu şi fă trei extrageri. Cine va ieşi de mai multe ori, răspunsul care iese de mai multe ori, ăla este cel mai valabil”, a declarat maestrul.

Mihai Vorpchievici a venit şi cu o întâmplate, citită într-o carte. „Un hoţ, care de fapt nu era moarte, a fost condamnat la moarte. Şi judecătorul care ştia că i se face o nedreptate i-a spus: Eu voi scrie două bileţele, pe care îl vei trage tu, acela va fi. Ai o şansă să scapi. Hoţul i-a dat în minte o idee bună. A venit judecătorul, i-a dat bileţele, a tras: „esti vinvoat, vei muri”. El a luat bileţelul, l-a mototolit şi l-a înghiţit. De ce ai făcut asta? Este verdictul meu! Cel care a rămas înseamnă că este cel care nu trebuie să se îndeplinească. Judecătorul şi-a dat seama că a fost păcălit, a luat cel de-al doilea bileţel şi i-a spus: „Eşti vinovat, vei muri!”. Da, dar eu am înghiţit, bileţelul pe care scria: Eşti nevinovat!”, a povestit maestrul.

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 16 - 23 septembrie! Schimbari majore pentru o zodie, tensiuni in cuplu pentru alta!

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Mihai Voropchievici: "Atunci când îţi e frică de un anumit lucru, acel lucru vine spre tine" - Cum ne îmbolnăvim prin empatie!

Mihai Voropchievici, despre ce se intampla cu vibratia Pamantului dupa patru uragane si un cutremur urias: „Avem evenimente dure. E an de foc”

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 septembrie 2017! Doua zodii au o saptamana de cosmar

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce beneficii au foile de dafin pentru sanatate. Afla totul de la noi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri