Horoscop săptămânal 3-9 Februarie 2020! Săptămâna aceasta avem parte de Lună plină în zodia Leu


Horoscop săptămânal 3-9 Februarie 2020 ne rezervă o săptămână plină de tot felul de evenimente. În aceasta săptămâna, Luna plină va avea loc în Leu, motiv pentru care vom avea parte de energii noi și de dinamism.

Horoscopul săptămânii 3-9 Februarie nu ne rezervă doar o Lună plină în Leu, ci avem parte și de alte evenimente astrologice care vor avea un impact major asupra noastră: planetele Mercur și Venus vor schimba zodiile în care se află. Comunicarea și relațiile amoroase pot fi afectate, alterate, dar nu neapărat în sens negativ. Mercur va intra în Pești, iar venus în Berbec așa că s-ar putea să pară că  logica noastră nu funcționează bine. Datorită sextilului format din Venus și Saturn, avem ocazia perfectă de a ne îmbunătăți relația și de a comunica, rezolva, toate neînțelegerile, alături de partenerul nostru.

Citeste si: Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

Horoscop Săptămânal 3-9 Februarie! Avem parte de o săptămână plină de surprize!

Horoscopul săptămânii 3-9 Februarie 2020. Săptămâna aceasta, avem parte de Lună plină în zodia Leu

Horoscop Săptămânal 3-9 Februarie VĂRSĂTOR: Încearcă să îți menții relaxarea pentru că s-ar putea ca relația de cuplu să fie ușor tensionată în următoarea perioadă. Dificultățile de pe planul iubirii se pot materializa într-o despărțire dureroasă, pe care trebuie să o accepți pentru a evolua ca individ. Ar fi bine să îți controlezi așteptările pentru că e posibil să fii rănită de ele și să îți ponderezi iluziile câd vine vorba de „bărbatul perfect”, stai cu picioarele pe pământ, fi realistă. Concentrează-ți toată energia către locul de muncă penru că se anunță o perioadă aglomerată.

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie PEȘTI: Misterul va fi cuvântul cheie această săptămână, mai ales din pricina schimbărilor de pe planul familial. Vei avea parte de niște momente neașteptate, dar frumoase, alături de familia ta, de oamenii pe care îi iubești cel mai mult. Chiar dacă în această săptămână accentul va fi pus pe viața personală, va trebui să pendulezi între problemele de la muncă și ce se întâmplă acasă. Trebuie să fii organizată pentru a duce tot la bun sfârșit și, mai mult decât atât, ține cont de faptul că e important să-ți faci timp și pentru soțul/iubitul tău.

Horoscop Săptămânal 3-9 Februarie BERBEC: Vei fi afectat direct de activitățile planetare în cursul acestei săptămâni, fapt ce duce la necesitatea atenției sporite când vine vorba de prieteni sau iubit- se pot ivi situații neplăcute dacă eviți să comunici. Dacă tot ești ajutată de Univers (prin activitățile astrologice favorabile), ar fi bine să renunți la tot ce este toxic pentru tine, chiar dacă e vorba despre oameni apropiați. Nu spune nimănui care este următoarea mișcare pentru că s-ar putea să fii dezamăgită de prietena ta cea mai bună și să observi că ți-a furat ideea!

Horoscopul Horoscop Săptămânal 3-9 Februarie TAUR: În cazul tău, problemele se vor resimți la nivel financiar și la locul de muncă. Poți avea parte de modificări, fie ale funcției sau programului și vei avea multe cheltuieli neprevăzute. Astfel, trebuie să fii cumpătată cu cheltuielile care nu sunt urgente. Spre finalul săptămânii ai putea primi o primă pentru cât ai muncit, dar este bine totuși să economisești și să fii prudentă. Este posibil să călătorești și să revezi accidental pe cineva drag ție, așa că bucură-te de moment și nu te mai gândi atât de mult la ce se întâmplă la birou.

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie GEMENI: Toate evenimentele care au loc zilele acestea, vor fi în favoarea ta, te vei simți mai determinată și totodată vei observa cum lucrurile se schimbă treptat în bine. Nu trebuie să te gândești atât de mult la motivele pentru care ți se întâmplă, ci să te bucuri de moment și de schimbări. Nu pierde din vedere sănătatea pentru că ai putea descoperi niște afecțiuni medicale care să te pună pe gânduri. Lasă-i pe cei din jur să te ajute să treci peste și nu te comporta neplăcut cu ei, e important să îți cumpătezi reacțiile.

Horoscopul săptămânii 3-9 Februarie 2020. Săptămâna aceasta, avem parte de Lună plină în zodia Leu

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie RAC: În cursul acestei săptămâni poți experimenta stări și trăiri cu care nu ești obișnuită, te vei simți răscolită și nu vei știi cum să gestionezi totul. Odihna și relaxarea sunt foarte importante, ai nevoie de o perioadă de respiro, în care să îți faci mici bucurii care să te ajute să treci peste. Această perioadă este favorabilă introspecției și a rezolvării eventualelor probleme de sănătate așa că ia-ți timp pentru tine.

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie LEU: Vor avea loc schimbări semnificative la locul de muncă și în relațiile cu prietenii. Vei pierde oameni la care țineai enorm de mult, dar e important să fii prudentă și să te pui pe primul loc- nu lua de bun augur tot ce îți spun „prietenii” pentru că pot avea intenții ascunse de a-ți face rău. Vei avea parte de o eventuală trecere la următorul nivel în relația de cuplu, aș că e bine să discuți cu persoana iubită despre tot ce simți.

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie FECIOARĂ: Pe plan profesional vei avea mare succes! Fie că este vorba despre o promovare, un proiect nou, condus de tine sau schimbarea mediului de muncă, astrele vor fi în favoarea ta. Încetează să te dezici de la discuții în contradictoriu și luarea de decizii, pentru că este momentul să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. LA finalul săptămânii este momentul să îți îndrepți atenția către relația de cuplu și relațiile de prietenie, să te relaxezi și totodată să te detașezi de cotidian.

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie BALANȚĂ: Pe parcursul acestei săptămâni, te vei simți atotputernică, vei vrea să muți munții din loc și să schimbi tot ce simți că nu e bun pentru tine, motiv pentru care va fi o perioadă agitată pe plan mental și sufletesc. Încearcă să te detașezi de tot și să te concentrezi la tot ce e palpabil în jurul tău, la faptul că ai oameni care te iubesc și te susțin. De asemenea, faci planuri pentru o călătorie în străinătate care te va ajuta să te redescoperi.

Horoscop Săptămânal 3-9 Februarie SCORPION: Banii vor fi cuvântul cheie al noii săptămâni. Vei avea parte de noi colaborări și de creșterea veniturilor, fie că este vorba despre o moștenire, bunuri materiale foarte scumpe primite în dar, sau cumpărarea unei noi locuințe de către persoana iubită. Vei rezolva anumite chestiuni care te măcinau de mult și, odată cu acest lucru, vei simți că viața ta a trecut într-o nouă etapă. Ai putea pleca din orașul natal pe termen lung, cu locul de muncă sau studiile, dar stai liniștită pentru că se va ivi oportunitatea de merge împreună cu persoana cu care formezi un cuplu.

Citeste si: Astăzi are loc un fenomen care se petrece pentru a treia oară în istoria omenirii! Ai grijă dacă ieși din casă!

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie SĂGETĂTOR: Vei avea parte de parteneriate noi, de succes, care te vor propulsa pe scara ierarhică. Nu te abate de la idealurile tale și rămâi obiectiv pentru că poți fi distras cu foarte mare ușurință. Ai grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți descoperi că au interese ascunse în ceea ce te privește și te pot dezamăgi extrem de tare. În relația de cuplu lucrurile vor fi liniștite dacă nu vei crea tensiuni și discuții inutile.

Horoscopul săptămânii 3-9 Februarie 2020. Săptămâna aceasta, avem parte de Lună plină în zodia Leu

Horoscop Săptămânal  3-9 Februarie CAPRICORN: În cazul tău, este foarte important să ai grijă la sănătate. Organismul îți va transmite niște semnale pe care nu trebuie să le ignori, altfel. Niște afecțiuni minore, se pot agrava foarte tare. Nu te grăbi pe niciun plan, ia toate lucrurile așa cum vin, iar tot ce se întâmplă va fi în favoarea ta, dacă rămâi deschis către schimbare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri