Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?


Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 decembrie 2018 , ultima saptamana a anului 2018, un an puternic si controversat care ne-a dat mari provocari in special datorita planetelor retrograde. In 2018, am avut cu totii de-a face cu nu mai putin de 8 astre retrograde de-a lungul anului, o perioada fiind in acelasi timp ! Multe lectii, multe mesaje, multe schimbari ? Tu cu ce te-ai ales ? Afla mai jos !

#8. Venus Retrograd (5 octombrie 2018 – 16 noiembrie 2018)

Venus, planeta iubirii, relatiilor si a banilor, are puterea sa ne aduca multa bucurie si fericire in viata. Ea este despre a gasi placerile in viata si a le aprecia, inclusiv frumusetea, produsele de lux, mancarea buna si bautura fina, dar si conexiunile importante ale vietii, familia, prietenii, colegii. Venus retrograd pune toate acestea la test. Daca ai ignorat mici frecusuri sau zbateri relationale sau financiare, acum ele ies la lumina, nu mai pot fi tinute ascunse sub pres. Nu este un lucru rau, ne ajuta sa intelegem si acceptam ca aceste provocari pot fi gestionate mai usor cand ies repede la suprafata decat sa le lasam acolo cu anii pana cand devin probleme si mai mari.


Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incearca sa te relaxezi cat de mult poti inainte de sfarsitul anului – vei dori sa intri in 2019 cu o stare de pace a mintii. Un aspect confuz si frustrant Luni poate aduna frustrarile din ultimul timp. Insa fii puternic, respira profund si refuza sa te panichezi. Marti iti poate aduce o portie de ras si un aspect intens dintre iubitoarea Venus si Pluto in ziua de Vineri iti sugereaza ca poti fi foarte atras spre cineva sau acea persoana spre tine. Ia-o usurel.

Vei fi entuziasmat de atmosfera sarbatorilor in timp ce o oportunitate interesanta pare sa te cheme. Instinctele te incurajeaza, ele fiind cheia daca te implici sau nu. Mutarea Soarelui in Capricorn impreuna cu efectul Lunii pline ce inca domina, te inspira sa tintesti sus si sa iti gasesti acel echilibru dintre munca si viata care sa functioneze pentru tine.


Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te simti ca si cum doresti sa pleci intr-o calatorie ? Aspectul cosmic sugereaza ca va fi o saptamana pentru relaxare, deci consider-o si tu asa daca poti. Verifica detaliile Luni pentru ca exista riscul unor confuzii, doar fii sigur ca punctul este pus pe i si liniuta este trasa la t. Marti te gaseste sarbatorind Craciunul cu prieteni chiar si din alte culturi si bucurandu-te de un timp minunat.

Ai putea fi inspirat sa iei o decizie ce initiaza o schimbare. Daca accepti, ti se pot deschide cai noi si pozitive. Daca ai dorit sa te simti mai apropiat de cineva, va fi posibila o legatura bazata pe intelegere. Luna plina din weekendul ce a trecut inca produce emotii, poate incurajandu-te sa iei legatura cu un prieten aflat la distanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din (auxiliare)

Parteneri