Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?


Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 decembrie 2018 , ultima saptamana a anului 2018, un an puternic si controversat care ne-a dat mari provocari in special datorita planetelor retrograde. In 2018, am avut cu totii de-a face cu nu mai putin de 8 astre retrograde de-a lungul anului, o perioada fiind in acelasi timp ! Multe lectii, multe mesaje, multe schimbari ? Tu cu ce te-ai ales ? Afla mai jos !

#2. Mercur Retrograd (22 martie 2018 – 15 aprilie 2018 / 26 iulie 2018 – 19 august 2018 / 16 nov 2018 – 6 dec 2018)

Cea mai cunoscuta miscare retrograda de catre oameni, Mercur retrograd e faimos pentru ca ar cauza confuzie, haos si frustrare in vietile noastre. Mercur e planeta comunicarii gandurilor, emotiilor si ideilor noastre. Mercur ne incurajeaza sa ne exploram logica si ratiunea mintii. Mercur are impact si asupra oricaror mijloace de comunicare (computere, telefoane, etx). Cand Mercur e retrograd, este cea mai importanta perioada de timp in care inveti importanta comunicarii, tocmai pentru ca ea poate fi absenta sau perturbata. El ne invata sa ne prioritizam comunicarea in toate domeniile vietii noastre.


#3. Saturn Retrograd (17 aprilie 2018 – 6 septembrie 2018)

Saturn e cunoscut ca planeta karmei si are legatura cu efortul direct implicat pe care il punem in lume, fara scurtcircuite si furtisaguri. Daca lucrezi puternic si dedicat pentru cresterea ta si realizarile tale, Saturn te va recompensa frumos. Daca esti pus pe chiul, Saturn iti va arata rezultatul. Cand Saturn e in retrograd, actiunile lui sunt mai puternice ca oricand. Pentru unii, Saturn retrograd e doar o reamintire unde duc lucrurile facute bine. El ne arata si unde sunt zonele vietii unde e nevoie de mai multa responsabilitate, dedicare si maturizare.


#4. Pluto Retrograd (Apr 22, 2018 – Sept 30, 2018)

Influenta lui Pluto in viata noastra exista, indiferent daca oamenii de stiinta au scos Pluto din sistemul solar, nemaiconsiderandu-l o planeta. Pluto inseamna transformare, renastere, regenerare. Cand Pluto este retrograd, aceasta energie poate lua o turnura mai intunecata. Pluto retrograd ne-a pus sa ne exploram aspectele intunecate ale personalitatii si cum ne impacteaza viata. Aici intra dependentele, prejudecatile, compulsiile, obsesiile ascunse de tine si de restul lumii. Nu e usor sa te confrunti cu asa ceva, dar a ignora adevarul nu iti face bine. Doar cand le vezi si le lucrezi, te poti elibera de ele.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din (auxiliare)

Parteneri