Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?


Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 decembrie 2018 , ultima saptamana a anului 2018, un an puternic si controversat care ne-a dat mari provocari in special datorita planetelor retrograde. In 2018, am avut cu totii de-a face cu nu mai putin de 8 astre retrograde de-a lungul anului, o perioada fiind in acelasi timp ! Multe lectii, multe mesaje, multe schimbari ? Tu cu ce te-ai ales ? Afla mai jos !

#5. Neptun Retrograd (18 iunie 2018 – 24 noiembrie 2018)

Neptun ne incurajeaza creativitatea si pasiunile si ne duce intr-o lume spirituala si fantastica in care inima si mintea se aliniaza. Aceasta fantezie ne ajuta uneori sa mergem mai departe, pentru ca ne scapa de negativitate. Insa cand Neptun e retrograd, lumea fantastica dispare si ne lasa doar cu realitatea cruda a lumii. Pentru unii, a fost o experienta socanta sa nu se mai amageasca, sa deschida ochii si sa vada ce e de vazut si de care fugeau. Pentru altii, acest tranzit a fost foarte dificil, cum ar fi pentru cei cu dependente sau cu traume adanc ascunse si pe care au fost nevoiti sa le vada. Neptun retrograd ne arata ca nu ne putem ingropa durerea pentru totdeauna, in ciuda celor mai bune eforturi.


#6. Marte Retrograd (26 iunie 2018 – 27 august 2018)

Pentru multi oameni, cand spun Marte spun razboi, violenta, confruntari dar nu e adevarul complet acesta. Marte este cunoscut ca planeta pasiunii pentru ca intensifica orice e pasiune pentru noi. Iar cand avem prea multa pasiune pentru ceva, devenim si violenti ca sa protejam pasiunea. Marte retrograd ne-a pus pasiunile la testat. Chiar credem asa de tare in ceva sau doar credem ca credem ? Dedicarea ne-a fost pusa la incercare, scotand cele mai adanci sentimente la lumina. Unele pasiuni nu sunt pasiuni ci doar faze trecatoare si asta a trebuit sa descoperim. Tot in acest tranzit, lucrurile care ne aduc pasiune in viata ne-au fost aratate mai clar. Nu subestima niciodata puterea adevaratei pasiuni in viata ta.


#7. Uranus Retrograd (7 august 2018 – 6 ianuarie 2019)

Unul din cele mai puternice tranzite retrograde de suportat in 2018, Uranus retrograd ne-a luat la scuturat in tot ceea ce credeam a fi real in viata spre a fi luate la chestionat. De ce ? Uranus are o energie unica, una care ne cheama mereu spre tot ce e nou, ne extinde intelegerea si ne face rebeli impotriva a tot ce e vechi. Cand este retrograd, aceasta energie are efect mult mai mare. Ne face sa ne dam doi pasi in spate si sa ne privim viata ca pe un intreg si din alta perspectiva ca niciodata. Asta a fost dificil de acceptat pentru multa lume pentru ca ne bazam pe ce stim despre lumea in care traim si pe realitatea creata de noi. Uranus retrograd e o oportunitate de a te confrunta cu fricile tale, sa iti reafirmi scopurile si sa te setezi pe o cale clara spre succes. Daca gandesti nonconformist, este perfect pentru tine si iti transformi visele in realitate !


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din (auxiliare)

Parteneri