Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani


Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani

Horoscop saptamana 15-21 octombrie. Cariera, dragoste, sanatate si bani. Nativii zodiei Rac pot avea probleme în dragoste şi există şanse să se certe cu persoana iubită.

TAUR

În viaţa personală, păstraţi direcţiile care să dea stabilitate, mai ales că tendinţele sunt acelea de a  schimba acum orice. Cu cât vor fi mai serioase relaţiile cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se vor dezvolta ele pe viitor.

În materie de educaţie, eforturile dvs. vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii, cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiţi un exemplu clar. Altfel, minciuna şi falsitatea se vor descoperi repede.

Medical, sunteţi destul de sănătoşi, dar prea emoţionali şi nesiguri. Dacă există probleme de nedescurcat în viaţa personală sau la locul de muncă, contactaţi un bun psiholog sau prieteni vechi în care aveţi încredere. Poate că trebuie doar să vorbiţi şi va deveni mult mai uşor. Continuaţi modul activ de viaţă, nu întrerupeţi programul orelor de antrenament, plimbare, odihnă.

Cu toate acestea, aveţi grijă dacă aţi avut anterior leziuni, fracturi! Acum ele vă pot aminti de senzaţii dureroase, căci există acolo.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 octombrie

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog

Horoscop, luni, 15 octombrie 2018. Taurii se confruntă cu gânduri negre şi îndoieli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Ce trebuie să faci dacă te-ai îngrășat în concediu „Prima propunere pe care pot să o fac este să reducem”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri