Unde va fi înmormântat Alain Delon. Anunţul trist despre marele actor

Unde va fi înmormântat Alain Delon. Anunţul trist despre marele actor
Unde va fi înmormântat Alain Delon. Anunţul trist despre marele actor

La cei 82 de ani ai săi, Alain Delon are deja pregătit mormântul pentru clipa când nu va mai fi.

Artistul deţine un cimitir pe imensul său domeniu din Douchy, care măsoară nu mai puţin de 55 de hectare! Acolo va fi înmormântat Alain Delon în clipa în care nu va mai fi. În respectivul cimitir sunt înmormântaţi „50 de câini, fraţi şi surori“ ai marelui actor, potrivit publicaţiei franceze Paris Match.

„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, în apropiere de ei, atunci când moartea va veni“, notează publicaţia citată.

„Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei“, declara, de altfel, marele actor francez în urmă cu mai mulţi ani.

La 82 de ani Alain Delon nu va mai fi văzut în filme

Cu toate că a avut mari probleme de sănătate, Alain Delon nu ar fi vrut să se retragă din actorie, însă spune că nu mai are cine să regizeze un film în care să apară.

„Cineaştii cu care aş mai fi putut filma au murit“, a precizat, recent, Alain Delon într-un interviu pentru Le Monde. „Vă jur, nu văd, astăzi, cine ar putea să-mi mai facă un film. Sau atunci să-mi prezinte o poveste minunată“, a adăugat actorul.

Cu o carieră impresionantă în spate, Alain Delon spune că nu vrea să mai facă un film doar de dragul de a-l face.

„Nu vreau să continui lupta prea mult. Am o carieră atât de excepţională încât nu vreau să fac un film prea mult“, a spus Alain Delon.

Marele actor a vorbit şi despre starea de sănătate, care i-a îngrijorat pe toţi fanii lui la începutul anului.  „Aştept să mă refac fizic. Sper să o fac foarte repede“, a precizat el. 

Legenda cinematografiei franceze a vorbit şi despre marele lui regret: acela că nu a jucat niciodată într-un film regizat de o femeie.  „Să fac un film în regia unei femei. Vă daţi seama că asta nu mi s-a întâmplat niciodată. Ele (n.r.- femeile) sunt acelea care m-au făcut să fac cinema. Femeile sunt acelea care mă vor, îmi dau totul, femei care s-au îndrăgostit de mine. Ele au, minim, şase sau şapte ani mai mult decât mine.

Vreau să văd atunci în ochii acestor femei că sunt cel mai frumos, cel mai mare, cel mai puternic şi de asta devin actor“, a mai spus Alain Delon.

”Rocco şi fraţii săi” (1960), ”În plin soare” (1960), ”Eclipsa” (1962), ”Ghepardul” (1963), ”Laleaua neagră” (1964), ”Samuraiul” (1967), ”Borsalino” (1970), ”Notre histoire” (1984) sau ”Pe cuvânt de poliţist” (1985) sunt doar câteva dintre filmele pentru care Alain Delon este considerat cel mai important actor francez al secolului XX.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop Neti Sandu 2 noiembrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies