Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani


Horoscop saptamana 15-21 octombrie. Cariera, dragoste, sanatate si bani. Nativii zodiei Rac pot avea probleme în dragoste şi există şanse să se certe cu persoana iubită.

BERBEC

Potenţialul energetic este scăzut, dar dacă aveţi grijă de voi şi păstraţi măsura în orice, atunci puteţi evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanţi pentru o sănătate bună - păstrarea bunei dispoziţii, a speranţei, optimismului şi o alimentaţie bună. Şi dacă nu aveţi timp să aveţi o cină normală, este mai bine să vă înarmaţi cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură, de exemplu.

Sfârşitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare şi tonice. A te simţi bine în pielea ta, la propriu şi fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiţi secretele şi să nu le spuneţi prietenilor, căci intervenţia cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.

Referindu-ne la educaţia copiilor, merită remarcat: nu vă aşteptaţi imediat la mari succese. Acum mai ales,trebuie să ştiţi cum să vedeţi detaliile şi să vă bucuraţi de rezultatele mici şi zilnice. Astea-s  victoriile celor mai importanţi oameni din viaţa voastră deocamdată.

citeste continuarea pe pagin aurmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri