Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog


Horoscop 15 octombrie 2018. Săptâmâna începe în forţă, mai ales la serviciu. O energie enormă le aduce zâmbetul pe buze şefilor, iar banii în plus la salariu sunt doar o consecinţă firească a efortului depus.

În dragoste sunt probleme care trebuie rezolvate rapid. O mică reorganizare a vieţii personale ar putea fi o soluţie perfectă.

Horoscop 15 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele ar trebui să se concentreze asupra sănătăţii lor mintale. Vor realiza că au nevoie să se consulte cu un psiholog. Doar aşa vor reuşi să se liniştească. Pe de altă parte, ziua de luni nu este bună pentru gestionarea finanţelor. Orice decizie care pare corectă azi, mâine va părea o idee teribilă şi regretabilă. Sfatul astrelor pentru Fecioare este să nu investească în nimic.

Horoscop 15 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea o provocare specială, şi anume să comunice cu o persoană foarte absurdă şi capricioasă, care este dincolo de înţelegerea lor. Vor trebui să se bazeze pe tactul şi puterea lor pentru a arăta flexibilitate emoţională atunci când vorbesc cu această persoană, deoarece succesul personal şi / sau profesional depinde de rezultatul reciproc avantajos al acestei conversaţii. Astăzi, îşi vor găsi timp pentru a hobby-ul preferat sau pentru a face nişte cumpărături interesante.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri