Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 12 iulie 2018. Astazi, planeta Iubirii este in armonie cu planeta Surprizelor


Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 12 iulie 2018. Astăzi, planeta Iubirii este în armonie cu planeta Surprizelor, aşa că viaţa sentimentală a multora dintre noi poate lua o întorsătură neaşteptată.

BERBEC
Berbecii au parte de o zi norocoasă în plan financiar. La serviciu se anunţă o mărire de salariu sau, cei nemulţumiţi de actualul job, îşi pot găsi o colaborare mai bine plătită. Atenţie, însă, la atitudinea faţă de şefi sau faţă de colegii care se numără printre apropiaţii acestuia!  Orgoliul exagerat nu e recomandat… În plan personal, pentru cei singuri, se anunţă noi  pasiuni.

TAUR
Taurii se îndrăgostesc la prima vedere sau realizează că sentimentele lor faţă de un prieten sau coleg s-au transformat, în timp, în iubire. Venus este chiar în casa Iubirii lor şi în armonie cu Planeta Surprizelor, aflată în semnul lor zodiacal. Acest aspect aduce şi armonie în relaţiile ”cu vechime”, iar pentru nativi, dorinţa de a-şi surprinde partenerul cu dovezi de dragoste. Pentru cei care călătoresc: atenţie unde îşi păstrează actele!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri