5 zodii de femei care nu pot fi controlate de partener. Le place puterea si stiu sa o pastreze


5 zodii de femei care nu pot fi controlate de partener. Le place puterea si stiu sa o pastreze

Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra acestor femei, dar vă vor deruta atât de tare încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ele pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Au astfel de abilităţi şi ştiu să se joace cu ele.

Berbec

Femeia Berbec caută în mod constant modalităţi de a dovedi cât de puternică este în fiecare aspect al vieţii sale. Îi place să preia conducerea şi nu vrea să i se spună cum şi ce să facă. Este sigură pe ea şi nu va permite nimănui să o oprească sau să o facă să creadă că nu are valoare, scrie yourttango.com

Taur

La prima vedere, ai putea crede că partenerul conduce femeia Taur, dar s-ar putea să te înşeli. Singura ei slăbiciune sunt plăcerile materiale. Cu toate acestea, să nu credeţi că veţi obţine controlul asupra acesteia oferindu-i daruri costisitoare. Vrea să-şi demonstreze că reuşeşte să-şi satisfacă orice nevoie.

Gemeni

Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra femeii Gemeni, dar aceasta vă va deruta atât de mult încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere.

Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ea pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Are astfel de abilităţi şi ştie să se joace cu ele. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumatate a lunii IULIE. Conjunctie astrala rara: Trei zodii isi vor schimba viata, vor incepe totul de la zero

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Zodii de femei care cuceresc inimile tuturor! Toata lumea le iubeste, le urmeaza si le respecta

Horoscopul din manuscrisul lui Nostradamus. Zodii cu destin crunt! Au cel mai mult de suferit in viata

Zodii care iti condimenteaza garantat viata sexuala! Sunt geniale in pat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri