5 zodii de femei care nu pot fi controlate de partener. Le place puterea si stiu sa o pastreze


Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra acestor femei, dar vă vor deruta atât de tare încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ele pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Au astfel de abilităţi şi ştiu să se joace cu ele.

Berbec

Femeia Berbec caută în mod constant modalităţi de a dovedi cât de puternică este în fiecare aspect al vieţii sale. Îi place să preia conducerea şi nu vrea să i se spună cum şi ce să facă. Este sigură pe ea şi nu va permite nimănui să o oprească sau să o facă să creadă că nu are valoare, scrie yourttango.com

Taur

La prima vedere, ai putea crede că partenerul conduce femeia Taur, dar s-ar putea să te înşeli. Singura ei slăbiciune sunt plăcerile materiale. Cu toate acestea, să nu credeţi că veţi obţine controlul asupra acesteia oferindu-i daruri costisitoare. Vrea să-şi demonstreze că reuşeşte să-şi satisfacă orice nevoie.

Gemeni

Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra femeii Gemeni, dar aceasta vă va deruta atât de mult încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ea pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Are astfel de abilităţi şi ştie să se joace cu ele. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Efectul fumatului asupra dinţilor! Specialistul trage un semnal de alarmă! "Renunţaţi"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri