Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru ne spune care sunt conjuncturile astrale ale lunilor noiembrie şi decembrie şi cum influenţează acestea destinul românilor.

BERBEC

 

Sfârşitul anului 2018 va fi unul financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va  lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii sa isi cheltuiasca cu intelepciune banii si sa puna deoparte si pentru alte investitii. Pentru luna decembrie, berbecii vor avea nenumarate sanse de a evolua pe plan profesional, insa este nevoie de putin efort depus si angajament.

 

Pe plan amoros, Venus in retrograd ii inzestreaza pe nativii berbeci cu abilitati de comunicare excelente, care ii  vor face o companie placuta atat pentru prieteni, cat si pentru noi cuceriri. Sfârşitul anului 2018 vine cu pofta de iubire si dorinta de oficializare a relatiei, iar cei singuri si-ar putea intalni sufletul pereche, inca din primele luni ale noului an.

 

TAUR

 

Sârşitul anului 2018 va fi unul benefic pentru Tauri din punct de vedere profesional si financiar.  Va exista un anumit nivel de stres, insa nativii acestei zodii vor trebui sa se invete sa nu se lase doborati de negativism. Stresul va fi o amenintare pana in luna august.

 

Luna noiembrie anunuta o schimbare importanta in zona relatiilor. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relatii. Totusi astrele te imping spre o transformare a modului in care te raportezi la viata, lucru care ar putea sa-ti afecteze in mod negativ sfera relatiilor. In ultima parte a anului se anunta o imbunatatire in acest departament

 

GEMENI

 

Nativii zodiei Gemeni se pot bucura: se anunta un sfârşit de an bun in ceea ce priveste cariera. Ei trebuie sa aiba grija la relatia cu superiori. Nu este exlus ca luna viitoare, Gemenii sa simta nevoia de schimbare.

 

Dragostea va avea suisuri si coburasuri in luna decembrie. Spre exemplu, e posibil sa va simtiti singuri, sau sa observati ca relatiile stagneaza. In primăvara anului viitor, lucrurile vor merge mai bine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri