Horoscop Oana Hanganu pentru AUGUST 2018. Luna Noua insotita de o eclipsa partiala de Soare. Trei zodii vor fi binecuvantate! Le pune Dumnezeu mana in cap


Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni este dominat de tranzitul planetei Mercur şi le recomandă nativilor să evite luarea unor decizii importante, semnarea de contracte sau cumpărarea de obiecte de valoare înainte de data de 19 august.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni şi, până în 19 august, va avea o mişcare retrogradă în zodia Leu şi în sectorul Comunicării din astrogramă.

Un moment important în această perioadă va fi Luna Nouă din data de 11 august care va avea loc în zodia Leu şi va fi însoţită de o eclipsă parţială de Soare.

Pentru Gemeni, această Lună Nouă poate aduce succes în renegocierea unui contract sau în relansarea unui proiect, dar nu este un moment favorabil noilor proiecte.

 

Din 19 august, Mercur va reveni la mersul direct şi lucrurile se vor lega mai uşor, dar asta nu înseamnă că nu pot să apară şi surprize.

Marte, planeta Acţiunii, va fi, de asemenea, în mers retrograd până spre sfârşitul lunii şi le va pune Gemenilor răbdarea la încercare.

 

Până în 13 august, Marte va fi retrograd în zodia Vărsător şi va complica relaţiile Gemenilor cu persoane din străinătate sau va produce încurcături în călătoriile efectuate de nativi în alte ţări. Şi relaţia cu autorităţile poate avea de suferit.

 

Din 13 până în 27 august, Marte va fi retrograd în ”casa Banilor altora” din astrograma Gemenilor şi va complica situaţia financiară în cazul nativilor care au afaceri, au de recuperat bani ori au credite sau taxe de plătit.

Marte retrograd poate aduce şi tensiuni în cuplu din cauza bugetului familiei (insuficient!) sau din cauza diminuării veniturilor partenerului de viaţă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Citește și:

Telefonul mobil afecteaza erectia? Afla si alte 4 mituri despre penisuri

Horoscop weekend 3-5 august 2018. Ce ai de facut sub Luna in senzualul Taur?

Dieta indiană te scapă de un kilogram pe zi fără să te înfometezi. Topeşte imediat grăsimea de pe abdomen!

Adelina Pestritu a aranjat un dressing naucitor pentru Zeneida! Doamne, cate i-a cumparat!

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri