Horoscop Oana Hanganu pentru AUGUST 2018. Luna Noua insotita de o eclipsa partiala de Soare. Trei zodii vor fi binecuvantate! Le pune Dumnezeu mana in cap


Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Taur anunţă profit în afaceri sau succes în plan profesional, precum şi relaţii excelente cu şefii şi colegii, după data de 6 august.

Atunci, planeta Venus va intra în zodia Balanţă şi va acţiona în ”casa Profesiei şi a sănătăţii” din astrograma Taurilor. Acest aspect este foarte important pentru că Micul Benefic Venus îi patronează pe nativii Taur. 

Venus în Balanţă îi va ajuta pe Tauri şi să îşi rezolve probleme de sănătate sau să îşi schimbe stilul de viaţă, iar în cazul multor nativi va accentua interesul pentru noile descoperiri din medicină, pentru noi terapii sau tratamentele ”antiaging” şi diverse tehnici de înfrumuseţare, dar şi pentru modă, bijuterii şi… dulciuri.

 

Domeniile amintite ar putea deveni şi cele în care, după data de 19 august (când Mercur, planeta Afacerilor va reveni la mersul direct) Taurii ar putea să înceapă sau să-şi dezvolte, cu succes, afaceri şi proiecte personale.

 

Horoscopul lunii august pentru Tauri va fi dominat şi de tranzitul retrograd al planetei Uranus chiar în zodia lor, din data de 7 august. Uranus retrograd va aduce situaţii complicate, dar şi surprize şi răsturnări de situaţie care îi vor obliga pe nativi să reacţioneze rapid şi se adapteze la nou, atât în plan profesional, cât şi sentimental.

 

Până în ziua de 23 august, Soarele va acţiona în sectorul Familiei din astrograma Taurilor şi mulţi nativi se vor implica mai mult în chestiuni administrative, gospodăreşti sau nu vor putea rata niciun eveniment de familie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Citește și:

Telefonul mobil afecteaza erectia? Afla si alte 4 mituri despre penisuri

Horoscop weekend 3-5 august 2018. Ce ai de facut sub Luna in senzualul Taur?

Dieta indiană te scapă de un kilogram pe zi fără să te înfometezi. Topeşte imediat grăsimea de pe abdomen!

Adelina Pestritu a aranjat un dressing naucitor pentru Zeneida! Doamne, cate i-a cumparat!

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri