Horoscop Oana Hanganu pentru AUGUST 2018. Luna Noua insotita de o eclipsa partiala de Soare. Trei zodii vor fi binecuvantate! Le pune Dumnezeu mana in cap


Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Berbec anunţă şanse şi schimbări pozitive în plan sentimental şi partenerial chiar din prima parte a lunii şi, pentru unii nativi, o idilă la serviciu. Din 6 august, planeta Iubirii se va muta în zodia Balanţă şi, până în septembrie, va aduce mai multă armonie în relaţia de cuplu, iar pentru nativii singuri, oportunităţi amoroase.

 

Totuşi, cel mai important moment care poate schimba cu adevărat viaţa sentimentală a Berbecilor va fi Luna Nouă din data de 11 august, însoţită de o eclipsă parţială de Soare.

Luna Nouă va avea loc în zodia Leu şi în ”casa Iubirii” din astrograma lor, iar în zodia Leu se vor mai afla, atunci, Mercur retrograd şi  Nodul Nord, legat de karmă şi destin.

 

Astfel, în jurul acestei date nativii singuri îşi pot întâlni adevăratul suflet-pereche, iar cei care au, deja, o relaţie îşi vor face planuri de viitor şi se vor gândi dacă e momentul pentru (încă) un copil.

 

De altfel, până în data de 23 august, viaţa sentimentală a Berbecilor va fi influenţată pozitiv de prezenţa Soarelui în zodia Leu.

Din 23 august, Soarele se va muta în semnul Fecioarei şi va muta atenţia Berbecilor spre viaţa profesională.

 

Un alt aspect important pentru viaţa profesională a Berbecilor va fi tranzitul retrograd al planetei Marte prin zodia Capricorn, în perioada 13-27 august.

Marte îi patronează pe Berbeci şi, în astrologie, este nu doar ”planeta Războiului”, ci şi planeta Acţiunii şi planeta Pasiunii.

Iar zodiei Capricorn îi corespunde ”casa Carierei” din astrograma Berbecilor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri