HOROSCOP MINERVA 20-26 MAI 2019: Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, vin zile de coşmar


HOROSCOP MINERVA 20-26 MAI 2019: Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, vin zile de coşmar

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 mai 2019 pentru toate zodiile. Se anunță o săptămână creativă, în special pentru Vărsător și Pești.


In articol:

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC.

Săptămâna aceasta îți va lărgi viziunea asupra existenței tale. Faci noi conexiuni și colaborezi cu ușurință la proiecte. Ești în stare să pui rezoluții pe termen lung și să te ții de ele.

Puterea și hotărârea de a rămâne tu sunt lucruri excelente care îți servesc bine pe multe fronturi, atât personal cât și profesional. Pune pe prim plan relațiile din viața ta – atât noile cunoștințe, cât și prieteniile de lungă durată.

Pot fi câștigate perspective mai mari, profunzime și claritate. 

Încearcă să pui în practică un proiect pe care l-ai avut în minte. Unele schimbări la aspectul exterior îți oferă un sentiment reînnoit de încredere. Unele introspecții îți permit să te evaluezi. Prioritizeza-ți relațiile, în special cu familia și prietenii apropiați. Bucură-te de o nouă activitate sau de o nouă setare.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC Relaţional

Viața ta socială arată mai interesantă decât a existat în timp. Și cu Venus îndrăgostit care se mută în Taur și în aceeași zonă în această săptămână, veți avea multe opțiuni pentru romantism. În același timp, influențele conviviale fac mai ușor să se conecteze cu alții și să creeze noi prietenii.

O întâlnire neașteptată s-ar putea transforma într-o prietenie de susținere sau chiar într-o poveste de mândrie în timp. Această obligațiune va avea nevoie de îngrijire regulată dacă urmează să continue.

Marte este în semnul tău, ceea ce ar putea spori curajul și te va face să te simți mult mai încrezător. Există momente când s-ar putea să te simți supus altora, iar prezența plantei roșii în semnul tău te poate ajuta să contracarezi acest lucru.

Luna plină care a avut loc în Scorpion și în Casa iubirii, a creativității și a divertismentului, adică în Casa a 5-a aduce un câteva ore pasionale și perfecte pentru o noapte specială.

Te simți în fruntea tuturor, mulțumit de tine și gata să flirtezi și să te distrezi. Faci un salt în unele grupuri noi care îți vor oferi posibilitatea de a te întâlni cu oameni noi. Însă, tot acum este momentul să privești în tine. Acest lucru te va ajuta să îți lărgești orizonturile. Este timpul să iei anumite decizii pe termen lung care îți vor afecta viața sentimentală și chiar cariera. Nu accepta nimic. Împărtășește-ți pasiunea, mai degrabă decât să o ții prizonieră în tine.

Citeste si: O femeie şi-a prins soţul cu amanta în pat și s-a răzbunat! L-a urcat pe bărbat pe plafonul mașinii și l-a plimbat în tot orașul

Luna plină care a avut loc în Scorpion ți-a ridicat starea de spirit, astfel încât este posibil să nu stai departe de pasiune. Ce lucru bun este această energie a lunii?! Poate că legătura ta secretă va trece neobservată.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC Profesional

O tendință care începe acum și care va funcționa în următoarele trei săptămâni. Tema acestei tendințe este sensibilitatea și cooperarea cu ceilalți. Vei găsi că norocul tău, în general, este mult mai favorabil atunci când ești legat cu cei din jurul tău.

S-ar putea să te simți mai ales energic la intrarea în asocieri profesionale în această săptămână. Totuși, o abordare conservatoare va construi cea mai bună bază pentru succesul viitor. Revizuie sau repune în drepturi ceva care nu corespunde standardelor tale. Este, de asemenea, un moment bun pentru a repara sau a actualiza orice tehnologie legată de muncă. Vineri încurajează o abordare mai flexibilă a lucrurilor. Dacă insiști să ai dreptate, te poți înstrăina de cineva de care ai nevoie afectiv.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC Financiar

O investiție mică în aspect te încurajează să fii tu. Investește în haine sau încearcă să ai o privire proaspătă. Acesta este un moment de schimbare pentru tine, unul în care poți profita de o nouă oportunitate. Fă-ți timp pentru a face o autoevaluare, cântărind calitățile și defectele. Lucrul în rețea este eficient în această fază, pe măsură ce alții sunt atrași de farmecul și de inteligența ta. Stabilește câteva relații noi, personale și profesionale. Ieși și bucură-te de socializare. Doar ai grija sa nu exagerezi.

Apoi, extinde-ți orizonturile. Vei deveni curând o versiune nouă și mai bună a ta, adoptând și bucurându-te de un nou element al existenței tale. Dă o mână de ajutor celor care au nevoie.

Pregătește-te să iei o decizie mare și să ții de ea. Determinarea este una dintre cele mai bune valori ale tale. Lucrează pentru a păstra relațiile personale și profesionale la un anumit standard. Reînnoiește o relație care a avut, mult timp, nevoie de atenție. Folosește-ți abilitățile interpersonale pentru a te conecta cât mai bine cu cei din jurul tău. Ești pe drumul pentru o auto-îmbunătățire semnificativă.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC Sănătate

Gândește-te la răspunsul tipic dintr-un conflict și întrebă-te ce ai schimba dacă ai avea ocazia. Știu, nu este o întrebare ușoară. Configurațiile planetare îți prezenta câteva situații care necesita să lucrezi ceva la ele. Nu trebuie să faci lucruri perfecte, dar vei dori să înțelegi rolul tău în ceea ce se întâmplă. Ceea ce faci fizic în această perioadă îți va colora alegerile și comportamentul. Bea multă apă!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

La 16 ani a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, medicii au găsit ceva și mai șocant

Nicole Cherry, o mămică model. După concerte, tot ce își dorește artista este să petreacă timp cu fiica ei

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Copilul a murit din cauza unui gest pe care mai toți părinții îl fac. Mare atenție!

Dieta metabolică de 13 zile te scapă de 10 de kilograme! După ce o termini nu te mai îngraşi


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
Ce trebuie să porți de Sfântul Dumitru
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri