HOROSCOP MINERVA 20-26 MAI 2019: Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, vin zile de coşmar


HOROSCOP MINERVA 20-26 MAI 2019: Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, vin zile de coşmar

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 mai 2019 pentru toate zodiile. Se anunță o săptămână creativă, în special pentru Vărsător și Pești.


In articol:

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR

S-ar putea să ți se ofere posibilitatea de a călători, poate cu un văr sau cu un frate mai mic în vederea găsirii unei noi oportunități. Poate apărea o complicație la domiciliu, poate o problemă cu legeai sau un dispozitiv electronic din casă care necesită reparații. Comunicarea este crucială acum.

Folosește cuvântul scris care te ajuta să intri în legătură cu propria identitate și pentru a evalua domeniile pe care le poți îmbunătăți.

Lasă-ți mândria deoparte dacă te afli în conflict cu colegii sau vecinii.

Concentrarea pe semnul tau se intensifica pentru că Venus stăpâna ta planetară a ajuns acasă, încurajându-te sa fii bun cu tine însuți. Prezenta ei aici ar putea reprezenta, de asemenea, o oportunitate pentru schimbarea imaginii, dacă aceasta te va ajuta să câștigi mai multă încredere în tine. Conjuncția cu Uranus care se prefigurează te poate face să te răsfeți prin gustul unic pentru haine și alte obiecte estetice, indiferent de ce spun alții.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR Relaţional

E timpul să fii direct. Comunică-ți nevoile și dorințele. Ești mai înclinat să vorbești despre tine și despre trecutul tău. Încearcă să stăvilești ideile și să te relaxezi. Este un timp deosebit de fructuos pentru orice efort care se ocupă de lucrări, idei, fapte și figuri. Atitudinea ta este jucăușă și luminoasă. Ți se poate cere sfatul. Dă-ți frâu liber sentimentelor, într-un mod fără prejudecăți. Folosește puterea cuvintelor pentru a atrage ceea ce dorești sau pentru a-ți susține interesele.

Există încă o schimbare, Marte care se mișcă în Rac și în Casa Comunicării. Această energie marțiană ar putea declanșa discuții care erau necesare de ceva timp. Și din moment ce Racul este un semn mai emoțional, aceasta este o oportunitate de a-ți împărtăși sentimentele și de a te răsfăța cu o discuție de la inimă la inimă. Fiind deschis situația ar putea aduce vindecare chiar dacă alte metode au eșuat până acum.

Pe 22 mai Venus în domiciliu, suscită interesul pentru frumusețe pe la mijlocul săptămânii, când ești atras de cea mai frumoasă persoană din încăpere. Ai ceea ce este nevoie pentru a o face să te observe? Ia vezi.

Citeste si: O femeie şi-a prins soţul cu amanta în pat și s-a răzbunat! L-a urcat pe bărbat pe plafonul mașinii și l-a plimbat în tot orașul

Conjuncția Venus-Uranus în semnul tău ar putea să nu aducă atâta entuziasm cât ai crede, dar există suficientă electricitate în aer pentru a începe ceva. Lasă gelozia în urmă în timp ce treci la ceva nou.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR Profesional

Răspunsul pe care îl aștepți va veni mai devreme decât crezi. Între timp, încercați să nu îți pierzi răbdarea. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, stresul tău mental are un efect negativ asupra oamenilor din jurul tău. Fă tot posibilul să te relaxezi și să nu îți faci griji.
Aceasta este o săptămână excelentă pentru tine și poate aduce tot felul de contacte benefice. Fă-ți timp, marți și miercuri, 21 și 23 mai, pentru a examina cu atenție orice propunere sau plan financiar.

Fă tot ce poți pentru a termina ceea ce începi. Poate dorești să faci o mișcare ambițioasă la mijlocul săptămânii când energia pare să încetinească. A face o muncă care pare plictisitoare sau mai puțin dificilă este încă necesară. O abordare mai serioasă și structurată aduce cele mai bune rezultate.

Capacitatea sporită de a te conecta cu alții te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. Rețea este avantajul tău acum. Scrierea, vorbirea, forjarea de noi relații sau idei vin cu ușurință. Adăugați și gesturile mici și totul poate avea un impact mare asupra viitorului. Discută cu oamenii, află unde are munca ta cel mai mare impact și mergi într-acolo!

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR Financiar

Anunțurile sunt importante în această fază, astfel încât acestea să fie compuse cu atenție, indiferent dacă sunt scrisori sau infomări legate de muncă ori mailuri către colegi sau rude. Fii deschis și mai puțin concentrat pe tine. Este vital ca în această fază să fii realist cu privire la dorințele și la lipsurile tale personale și cheltuiește cât mai parcimonios.

 


Abonează-te pe

Citește și:

La 16 ani a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, medicii au găsit ceva și mai șocant

Cat esti de intuitiva?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Copilul a murit din cauza unui gest pe care mai toți părinții îl fac. Mare atenție!

Dieta metabolică de 13 zile te scapă de 10 de kilograme! După ce o termini nu te mai îngraşi


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 10 octombrie 2022. Află ce zodie va avea un nou început
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri