Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte.


In articol:

Balanță

Pasiunile pozitive, faste, favorabile sunt doar pentru spiritele pozitive în plan sentimental. De ce? Simplu. Vă spuneam la început de an că Lilith(plateta pasiunilor) a fost în conjuncție cu Norocul Divin. Norocul Divin este un aspect foarte special și nu-l poate calcula niciun astrolog, decât eu. Iubirea nu ține de comerț, cum văd cei mai mulți Valentine*s Day și Dragobetele. Este abisală.

Citeste si: HOROSCOP 15 februarie Camelia Pătrășcanu. Taurii au o zi cu surprize financiare, Gemenii scapă de o situație neplăcută


Scorpion

Sănătatea este prioritatea perioadei. Fie că vorbim de sănătatea voastră, a mamei, sau a unei alte rude(cuadratura Soarelui Natal cu Luna Neagră din Vărsător). Cum Karma este în Rac și Capricorn în rezonață cu alinierea de planete Venus- Saturn-Pluton să vă așteptați la cumpene diverse. Vă spuneam de aspectul 2Malefic Kisses Scorpion-Săgetător-e generat de persone care ne fac(vor de) rău.


Săgetător

Efectul de Bumerang se va duce către voi(vezi ce am spus și la Scorpion). Luna Neagră afectează sănătatea pruncilor nenăscuți sau născuți. Pentru că este echivalenta lui Lilith și fură copiii din pântecele și din brațele mamelor. Așa că atenție, să mai blestemați de acum! Veți plăti prin voi și prin copii. Genetic, blestemele se duc pe structura de ADN și ARN a familiei(vezi Oana Zavoranu).

 


Citește și:

Trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi! Nu sta o clipă lângă ei

Alex, un tânăr de 35 de ani, a murit pe scaunul frizerului: ”A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât”

Zina Dumitrescu nu e bine. „Am luat legătura cu cei de la cimitir”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Bucegii - un loc feeric, in pericol

Sambata seara, editie concept la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurentele isi vor etala rochiile de mireasa

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Testul chibritului sau modalitatea inedită care îți arată dacă ai probleme cu plămânii. E util chiar și pe timp de pandemie de coronavirus

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri