Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte.

Balanță

Pasiunile pozitive, faste, favorabile sunt doar pentru spiritele pozitive în plan sentimental. De ce? Simplu. Vă spuneam la început de an că Lilith(plateta pasiunilor) a fost în conjuncție cu Norocul Divin. Norocul Divin este un aspect foarte special și nu-l poate calcula niciun astrolog, decât eu. Iubirea nu ține de comerț, cum văd cei mai mulți Valentine*s Day și Dragobetele. Este abisală.

Citeste si: HOROSCOP 15 februarie Camelia Pătrășcanu. Taurii au o zi cu surprize financiare, Gemenii scapă de o situație neplăcută


Scorpion

Sănătatea este prioritatea perioadei. Fie că vorbim de sănătatea voastră, a mamei, sau a unei alte rude(cuadratura Soarelui Natal cu Luna Neagră din Vărsător). Cum Karma este în Rac și Capricorn în rezonață cu alinierea de planete Venus- Saturn-Pluton să vă așteptați la cumpene diverse. Vă spuneam de aspectul 2Malefic Kisses Scorpion-Săgetător-e generat de persone care ne fac(vor de) rău.


Săgetător

Efectul de Bumerang se va duce către voi(vezi ce am spus și la Scorpion). Luna Neagră afectează sănătatea pruncilor nenăscuți sau născuți. Pentru că este echivalenta lui Lilith și fură copiii din pântecele și din brațele mamelor. Așa că atenție, să mai blestemați de acum! Veți plăti prin voi și prin copii. Genetic, blestemele se duc pe structura de ADN și ARN a familiei(vezi Oana Zavoranu).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri