Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte.


In articol:

Capricorn

Cum Lilith este în Capricorn pe astrograma țării, uitați-vă la Borcea de la Dinamo. Cu Soarele în Vărsător a ajuns la zdup, iar a treia nevastă(și cine știe câte amante) va naște două fete: Jilava și Rahova. Neam CHIPAROS e la Borcea tot!... Așa le numește poporul pe fetele lui Pelinel. Pasionatul Neamului e…dezlanțuit, nonconformist, alege doar manechine de podium, cintite, pure!...

Citeste si: Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii


Vărsător

Cariera unor nativi ai zodiei poate avea un mic blocaj. Alții vor trebui să analizeze în ce relații sentimentale intră. Susțin și eu cum pot câteva spirite foarte apropiate, adevărate, superioare, dar evident nu cele care m-au vorbit de rău, sau au scris(spirite inferioare). Lilith în conjuncție cu Norocul Divin din Vărsător susține câștigurile celor care se zbat și nu se lasă folosiți și dominați(căpușe, trântori, ș.a).


Pești

Cum este Luna Iubirii, la primii Pești născuți în această zodie astrele le poate surâde. Soarele va intra în Pești, dar dupa Zodiacul Vechi Românesc sunt tot Vărsători(Luna Februarie). Unii se sacrifică în iubire, de dragul copilului(spirite superioare)/copiilor, alții și căsătoriți cauta pasiunea sexuală din poartă în poartă(spirite inferioare).Corectați-vă pornirile animalice, specifice zodiilor de apă.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri