Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte.

Berbec

Mă gândeam să fac un horoscop pasional, dar va trebui să și avertizez asupra primejdiilor care ne pasc. Venus, planeta iubirii este complet aliniată cu Saturn(planeta patimilor) și cu Pluton (unul din patronii Scorpionului). Unii pătimesc, alții își doresc iubire. Toate trei planetele în rezonanță cu Karma Negativă din Capricorn. Nu vă combinați în amor/căsătorie cu șefii, pe carieră.

Citeste si: Alex, un tânăr de 35 de ani, a murit pe scaunul frizerului: ”A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât”


Taur

Unii pot avea necazuri în iubire, alții cu copii din dotare. Asta se vede pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Karma Negativă și alinierea de planete Venus-Saturn-Pluton este în Capricorn, sectorul vostru sentimental. Cui îi mai arde de pasiune și iubire, când e țara plină de necazuri?! Iubirea trebuie întreținută, că trece prin stomac. Aflați-vă menirea karmică pe carieră, e obligatoriu.


Gemeni

Să vedeți ce vă pregătesc astrele peste mai puțin de un an și jumătate. Va fi jale amară când Axa Timpului va tranzita constelația voastră. Vor fi afectați și Săgetătorii-zodia opusă. De aceea e bine să vă consultați din timp astrograma personală-karmică, că doar paza bună trece primejdia grea. Venus dezlănțuie pasiuni diverse: creativitatea, activitățile sportive, călătorii(cu amante/amanți).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Roxana, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Eu am făcut videochat, dar nu cu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri