Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, la duşmanii ascunşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, la duşmanii ascunşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata!

Leu- Verdele crud este culoarea zodiei, atunci când vorbim de prospețime. Iarba este frumoasă când are această culoare și amintește de mediul vostru natural. Culoarea Florii Soarelui, floarea zodiei voastre. Culorile savanei și culorile camel sunt ale domnilor născuți în acest semn zodiacal. Culoarea aurie ca Soarele, patronul vostru astral, este o culoare care nu trebuie să lipsească din casa voastră.

Fecioara- Grejul, Bejul, Griul în combinație cu maro(culoarea pământului și a lutului frământat de olari). De galben nici nu mai încape vorbă, dar am spus de el și la Gemeni(citiți), deoarece este culoarea planetei Mercur. Culorile spiritelor superioare ale zodiei le găsiți în mantia Fecioarei Maria(iconografie), dar nu vin bine oricui, deoarece este o chestiune de karmă creștină și de credință vie, reală.

Citeste si: Drob de miel. 8 retete delicioase pentru masa de Pasti

Citeste si: Cum se vopsesc corect ouăle de Paşte! Încearcă aceste trucuri incredibile!

Citeste si: Ce și cum să mănânci de Paște ca să nu te îngrași? 10 sfaturi de la nutriționist!

Balanța- Albastru-verde este o combinație specifică acestei zodii și își are originea în culorile Planetei Venus. Culorile arămii ale toamnei, ce amintesc de frunzele de pe aleile parcurilor. Și culorile Crizantemelor și Dumitrițelor nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Evident, pot fi culori care să țină de karmă și să vă fie mult mai benefice, decât cele descrise de mine într-o analiza ultra-generală.

Scorpion- Pentru domni sunt două culori: negru și griul metalizat. Pentru femei culoarea este roșie(vezi ținutele Hot din Sex Shop). Cele mai multe native și nativi ai zodiei sunt mari amatori de aventuri pasagere și nu țin cont că sunt căsătoriți. Evident, că cei mai mulți Scorpioni se căsătoresc între ei sau cu femei de teapa lor. Sunt rare cazurile în istorie(Alain Delon) când am văzut iubiri reale la acești nativi.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Anamaria Prodan, dezvăluiri INCREDIBILE: ce i-a spus Alexa, înainte să îl lovească!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri