Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus


Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

Cifra 12 este un număr puternic nu doar în astrologie, ci și în religie.

După cum se știe, tot atâția apostoli a avut și Iisus Hristos. Astroloaga Tiara Starr a aflat care sunt zodiile ucenicilor Mântuitorului, descriindu-le astfel personalitatea, în funcție de semnul sub care s-au născut.

BERBEC – Sfântul Petru Despre Sfântu Petru, cunoscut și sub numele de de Chefa (în aramaică acest cuvânt însemna ”piatră”), se spune că ar fi fost născut în zodia Berbec. Era pătimaș și intransigent, dar și un bun lider, o caracteristică a acestui semn astral.

Fondatorul Noii Biserici, acesta este văzut de catolici ca liderul bisericii lor, iar toți Papii care au ajuns la Vatican sunt considerați succesorii lui. Așa cum aflăm din istorisirile din Biblie, a fost o fire impulsivă. Se spune că este cel care a fost însărcinat de Dumnezeu să decidă cien poate trece și cine nu de Porțile Raiului. Atunci cțnd Iuda l-a trădat pe Iisus, iar preoții au venit pentru a-l aresta pe Mântuitor, Petru a fost cel care, furios, i-a tăiat urechea unuia dintre acuzatorii Învățătorului.

TAUR – Simon Zilotul Pentru că s-a născut sub semnul taurului, preocupările sale principale au fost banii și achiziționarea de proprietăți. Simon spunea întotdeauna ce gândea și considera că nu este just să-i plătească taxele la state, deși Iisus îl învățase să ”dea Cezarului ce-i al Cezarului și lui Dumnezeuce-i al lui Dumnezeu”. Făcea patre din comunitatea ziloților, un mic grup cunoscut în acea perioadă pentru rezistența față de regimul Imperiului Roman.

Prefera să se știe în siguranță, nu-i plăcea riscul, era dornic de avuții.

Citeste si: Drob de miel. 8 retete delicioase pentru masa de Pasti

Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare

Citeste si: Cea mai BUNĂ REȚETĂ DE COZONAC pentru Paște: Cu asta mergi la sigur!

GEMENI – Iacob al lui Alfeu James era un orator extraordinar, a devenit predicator la biserica din Ierusalim. Gemenii sunt cunoscuți pentru latura lor duală, iar Iacob se înscrie în această categorie, prin prisma originilor sale. În timp ce unii susțin că era văr cu Mesia, sau chiar un fiu nelegitim al lui Iosif, tatăl lui Iisus pe Pământ, alții spun că părintele lui era Alfeu, un fost discipol al lui Hristos.

RAC – Sfântul Andrei Andrei era fratele lui Petru (care fusese rebotezat după ce și-a schimbat numele din Simon). Fire singuratică, dornic să țină familia unită și dependent de rudele sale. După ce l-a întâlnit pe Iisus, primul său gând a fost să-i împărtășească acest lucru fratelui său, Petru, pe care, de altfel, l-a condus la Mesia. Racii sunt extrem de loiali, iar când Hristos i-a spus ”Urmați-mă și vă voi face pescari de oameni”, Andrei s-a conformat.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

În timp ce făcea sex cu iubita lui, medicul și-a dat seama de un lucru! A ucis-o pe loc și a făcut mâncare din cadavrul ei! Detalii șocante

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe...

Drob de miel. 8 retete delicioase pentru masa de Pasti

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri