Horoscop Mariana Cojocaru pentru a 3-a Eclipsa de Soare! Portile Raiului se deschid si dorintele se implinesc: 3 zodii sunt protejate de divinitate


Astazi are loc cea de-a treia si totodata ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment.

Capricorn

 

Câştiguri de la şi prin alţii! Ţi se deschid variante deosebite de a-ţi mări veniturile din colaborări, dar şi moştenirile şi partajele pot intra în discuţie. Fereşte-te de speculaţii şi de a te lăsa influenţat de alţii! Există personaje în preajma ta care doresc în secret să profite de pe urma muncii şi a agoniselilor tale materiale şi financiare. Din 23 ale lunii sunt posibile călătorii pe distanţe lungi sau în străinătate. Recomandabil este să fii prudent, întrucât mentalul este distorsionat şi foarte uşor se pot isca neplăceri. Pe de altă parte ar fi bine să te gândeşti şi la reluarea unor secvenţe de învăţare, prin abordarea unor cursuri sau măcar planuri în acest sens. Este rost de a-ţi dezvolta cariera profesională şi de a stabili relaţii fructuoase cu şefi şi figuri importante.      

 

Varsator

 

Este clar că relaţiile parteneriale se modifică, fie că vrei, fie că nu. Finaluri şi începuturi, unele cu cântec. Vino în întâmpinarea schimbărilor ce au loc în preajma ta şi bucură-te de toate expeienţele pe care ţi le oferă Universul acum. Chiar dacă eşti reticent sau înţelegi prea puţin din ceea ce se petrece în jurul tău ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem. Apar noutăţi financiare în sensul că fie primeşti o sumă de bani restantă, fie se deschid oportunităţi de câştig de la şi prin alţii. Sunt posibile şi cheltuieli pe taxe, facturi, servicii dar şi informaţii referitoare la moşteniri şi partaje. Prudenţă mai ales la acte, la relaţiile cu instituţiile financiare şi la datorii. Filozofii de viaţă noi, discuţii interesante cu oameni erudiţi, călătorii de tot felul.

 

Pesti

 

Multe şi mărunte se petrec la locul de muncă, dar şi în rutina cotidiană personală. Sunt şanse de a-ţi găsi un nou job sau la cel actual să se modifice benefic condiţiile de muncă, relaţiile colegiale şi salarizarea aferentă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să iei măsurile corespunzătoare. Partenerul de viaţă şi colaboratorii îţi solicită ajutorul în chestiuni comune, însă este vorba despre unele vechi, fie nelămurite pe deplin, fie rezolvate parţial. Evită discuţiile contradictorii, persoanele obositoare şi situaţiile incerte. Se conturează variante noi de câştig, dar poate fi vorba despre moşteniri şi partaje personale sau profesionale. Cheltuieli majore cu alţii, relaţii deosebite cu instituţiile financiare.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC saptamanal 13-19 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Ilinca Vandici, reguli pentru educația fiului său. Ce își dorește vedeta pentru micuțul Zian?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018

Top 3 zodii care isi schimba viata la 180 de grade toamna aceasta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
 Duminică, de la ora 14:30, la "Asta-i România!",  povestea impresionantă a copiilor care merg la scoală în vârf de munte
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri