Horoscop Mariana Cojocaru pentru a 3-a Eclipsa de Soare! Portile Raiului se deschid si dorintele se implinesc: 3 zodii sunt protejate de divinitate


Astazi are loc cea de-a treia si totodata ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment.

Rac

 

Atenţia îţi va fi atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câştig din munca proprie. Sunt şanse mari să primeşti cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de muncă, dar şi informaţii privitoare la noile condiţii de muncă, ce vor atrage mai departe creşteri salariale mulţumitoare. Foarte animate devin relaţiile cu anturajul apropiat începând cu 23 August. Discuţii, întâlniri agreabile, călătorii pe distanţe scurte şi de scurtă durată, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ţi rezolva diverse şi pentrua te recrea alături de cei dragi. Schimbări de anvergură în plan domestic, întemeierea unie familii noi, apariţia unui nou membru în familie, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale.

 

Leu

 

Ţi se aşterne în cale o etapă cu totul deosebită începând cu această săptămână. Gândeşte-te la planuri personale şi profesionale măreţe, visează în stil mare şi ai încredere că toate ţi se vor oferi la momentul potrivit.

Străluceşti în mod deosebit, iar ceilalţi aproape că privesc cu greu înspre tine. Entuziasmul de care dai dovadă este fondat, însă temperează-l. Unii te pot considera fals, iar alţii se pot speria la propriu de tine şi de cele spuse de tine. Apar şi noutăţi financiare, în sensul că se vor deschide variante de câştig din munca proprie. Dar poate fi vorba şi despre primirea unor sume de bani restante sau despre înapoierea unor obiecte împrumutate cuiva mai demult.
Relaţii tumultoase cu anturajul apropiat şi călătorii pe distanţe scurte.

 

Fecioara

 

Perioada analizată te predispune la meditaţii interioare, izolare şi analiză profundă a relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Sunt momente excepţionale de a primi informaţii revelatoare pe căi neobişnuite, deoarece intuiţia îţi este foarte accentuată. Fii prudent şi discret în toate! Există duşmănii ascunse, mascate cu intenţii bune. Ascultă-ţi în permanenţă vocea interioară şi urmăreşte-ţi semnalele organismului. Sănătatea sistemului circulator, a inimii şi a sistemului digestiv rămâne în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuţi. Evită eforturile, discuţiile contradictorii şi oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îţi aduce veşti bune privitoare la câştigurile din munca proprie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC saptamanal 13-19 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din intelepciunea chinezeasca!

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018

Top 3 zodii care isi schimba viata la 180 de grade toamna aceasta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri