Horoscop Mariana Cojocaru pentru a 3-a Eclipsa de Soare! Portile Raiului se deschid si dorintele se implinesc: 3 zodii sunt protejate de divinitate


Astazi are loc cea de-a treia si totodata ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment.

Balanta

 

Multă lume roieşte în preajma ta în primele zile ale săptămânii. Se petrec schimbări importante în anturajul prietenilor, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv, dar se face loc pentru alţii. Discuţii de anvergură, proiecte personale şi profesionale la orizont, dar şi desprinderi de unii care nu-şi mai au rostul în viaţa ta. Pe de altă parte, rezervă momente pentru odihnă, pentru a sta de vorbă cu tine însuţi şi pentru a analiza profund tot ce te înconjoară. Şi tu te schimbi şi mediul în care trăieşti şi oamenii din preajma ta. Ţine pasul cu toate acestea şi mergi mai departe în viaţă pe cu totul alte fundamente. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar şi pentru îngrijirea sănătăţii. Posibile neplăceri legate de afecţiuni vechi.

 

Scorpion

 

Schimbări de anvergură în plan profesional! Cu toate că relaţiile colegiale şi în mod special cele cu şefii par dificile, îţi sunt recunoscute meritele şi eforturile depuse în câmpul muncii.

Astfel este posibil să primeşti sarcini de lucru noi, o funcţie de conducere sau un premiu valoros. Evită să te laşi dus de valul ovaţiilor de moment! Prietenii îţi sunt alături prin discuţii interesante, sfaturi utile şi acţiuni recreative comune. Chiar dacă unele informaţii sau îndemnuri îţi displac, este bine măcar să le reţii. Cu siguranţă la un moment dat vei folosi cu brio ceea ce afli în această săptămână.
Rezervă momente de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Vise şi viziuni premonitorii de mare clasă!

 

Sagetator

 

Eşti animat de gânduri măreţe. Filozofia ta viaţă se află într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că îţi poate părea dificil să discuţii cu alţii despre noile tale idelaurile sau despre planurile personale şi profesionale de viitor. Prudenţă şi discernământ! Este posibil să te laşi dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informaţii inutile sau false. Segmentul profesional se animă începând cu 23 August, mai ales relaţiile cu şefii şi autorităţile. Discuţii importante, îndatoriri profesionale noi, fiind posibil chiar să primeşti o funcţie de conducere sau măcar un proiect profesional de anvergură. Dar se vor relua chestiuni vechi, fie că este vorba despre revizuirea unor activităţi profesionale, fie că trebuie rediscutat programul de lucru. Prieteni şi susţinători importanţi pe termen lung.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC saptamanal 13-19 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018

Top 3 zodii care isi schimba viata la 180 de grade toamna aceasta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Ce trebuie să faci dacă te-ai îngrășat în concediu „Prima propunere pe care pot să o fac este să reducem”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri