Horoscop Mariana Cojocaru pentru a 3-a Eclipsa de Soare! Portile Raiului se deschid si dorintele se implinesc: 3 zodii sunt protejate de divinitate


Astazi are loc cea de-a treia si totodata ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment.

Berbec

 

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relaţiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ţi remodela concepţiile legate de iubire şi implicaţiile ei. Persoana iubită şi copiii te apreciază, îţi sunt alături sincer, dar parcă tot eşti nemulţumit de ceva nedefinit. Priveşte partea plină a paharului vieţii tale şi detaşează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieţii tale. Începând de Miercuri se animă mult activitatea profesională, dar şi cea de rutină de acasă. Planifică-ţi atent treburile, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul. Foarte bine susţinut este segmentul partenerial, atât în ceea ce priveşte o relaţie matrimonială, cât şi relaţiile de colaborare din câmpul muncii.  

 

Taur

 

Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparaţii de anvergură, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale, discuţii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudenţă în continuare la sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ. Relaţiile sentimentale se animă mult începând cu 23 ale lunii. Sunt momente bune pentru discuţii constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozităţi vechi, dar şi pentru a desfăşura acţiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îţi aduce multe treburi la serviciu şi relaţii colegiale tumultoase. Răbdare şi măsură în toate!

 

Gemeni

 

Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuieşti persoanele care ţi-au fost alături până acum şi să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii şi întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale. Oricum succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe şi mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Răbdare, prudenţă, discernământ! Foarte interesante sunt relaţiile sentimentale. La orizont aşteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri şi distracţii rafinate alături de oameni de bună calitate.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri