Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.


In articol:

Capricorn- Caracterul și lipsa de moralitate de care scriam la Scorpion și Săgetător poate fi vizibilă și la cei mai mulți dintre voi. Am multă experiență de viață și de cabinet, ca să îmi dau seama cum este cu schizotimicii(Băsescu-Scorpion) și ciclotimicii(Vadim-Săgetător) din Zodiac(exp. de relații golănești). Am dat prea multe exemple de Capricorni în analizele din săptămânile anterioare(cititi-le!)…

Vărsător- Sextilul pe care conjuncția Soare-Kiron din Berbec îl face cu cealaltă conjuncție importantă Venus- Lilith din Vărsător este de bun augur pentru cei care iubesc cu adevărat și nu trădează. Cei care umblă cu ocaua mică pot fi prinși, inclusiv în amor. Lecțiile de viață trebuiesc înțelese, conform fiecărui nativ. Alții, indiferent de zodie, plătesc scump greșelile de le-au comis și le comit în viață.

Citeste si: A venit de la serviciu şi şi-a prins soţul în pat cu amanta, în timp ce îi făcea sex oral! Tot oraşul a aflat de răzbunarea soţiei înşelate! În ce hal a umilit-o pe amantă

Citeste si: O mai ştii pe Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Transformarea ei este uluitoare: de nerecunoscut

Citeste si: Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă

Pești- Unii duc păcatele pe Karma Negativă și plătesc și în viețile viitoare(vedeți ce am scris de la Balanță spre voi). Așa că fiți cu mare băgare de seamă. Că toate aceste aspecte își vor pune amprenta asupra veniturilor(bani), sănătății, carismei, infidelităților(dragoste), prieteniilor. Combinații lipsite de vlagă cu Scorpionii, Săgetătorii, Capricornii, Racii, Fecioarele, Gemenii, Balanțele, Taurii și Berbecii. 

Citeste şi

Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare în martie-aprilie-mai

Femeia Taur

Nativele zodiei Taur vor simţi că îl prind pe Dumnezeu de picior. După ce timp de mulţi ani au fost nevoiţi să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-şi găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar şi nişte moşteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar şi să ducă o viaţă mult mai bună din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, alţi nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura şi în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioşi la locul de muncă îi va ajuta să îşi îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

Femeia Leu

A doua zodie care are mari şanse să se îmbogăţească anul viitor este zodia Leu. Aceştia vor reuşi să vadă potenţialul în unele afaceri în care alţii nu vor avea prea multă încredere. Tocmai această „inconştienţă” îi va ajuta să găsească nişte afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi văzut şi de superiori, care le pot propune o promovare.

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o mărire de salariu. Dacă vor trage tare în anul viitor, sunt toate şansele să ajungă să câştige o sumă de bani care să le permită să trăiască un stil de viaţă extravagant, aşa cum mulţi nativi ai zodiei îşi doresc.

Femeia Capricorn

Şi nativele zodiei Capricorn au ocazia să îşi schimbe viaţa în anul 2019, mai ales că visează de mult timp acest lucru şi sunt cunoscuţi pentru seriozitatea de care dau dovadă. În anul viitor, acest lucru va putea fi văzut exact de cine trebuie, iar anul 2019 îi poate prinde cu mai mulţi bani în buzunar.

Continuarea aici


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri