Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.


In articol:

Berbec: După Echinocțiul de Primăvară, care a fost pe data de 20 martie la orele 23 și 58 minute trecute fix, e bine să vă centrați atenția spre câștigurile care se pot contura. Sextilul pe care conjuncția Soare-Kiron îl face cu conjuncția Venus-Lilith din Vărsător înseamnă lecții de viață pentru unii, trădări pentru alții în amor, etc.

Astrograma karmică personală este cea care indică punctul vulnerabil acum…

Taur: Diferența dintre Taurul comunal și Taurul statornic, de casă o face prezența Lunii Albe în Scorpion, sector astro-matrimonial. Asta pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Curtezanele și curtezanii zodiei vor avea de dat socoteală(păcate trecute și prezente) conjuncției Venus-Lilith din Vărsător. Pot fi și Scorpioni, Vărsători sau Lei care pot trăda, dacă au fost înșelați în trecut de alții.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru finalul lunii MARTIE 2019. Zodii cu NOROC şi KARMĂ DIVINĂ pe LUNA PLINĂ. Cine intră în APRILIE plin de bani

Citeste si: Cum să ai noroc în dragoste în 2019? Cele mai tari trucuri feng shui

Citeste si: Viorica Dăncilă, anunţ oficial! Se măresc pensiile, salariile si alocaţiile. De când vor beneficia românii de aceste măriri

Citeste si: Nimfomană, povestea necenzurată despre dependența de sex: „O făceam de cinci ori pe zi”

Gemeni- Opoziția pe care Soarele Natal o face cu Jupiter din Săgetător, dar și prezența lui Mercur Retrograd în Pești cu aspecte dure, de cuadratură cu primele două aspecte vă bagă în corzile destinului și vă ia la întrebări. Unii pot da de obstacole greu de depășit, alții se pot descurca cu ajutorul unor prieteni destoinici.

Sănătatea are nevoie de înțelerea dedesubturilor karmice personale și nu numai…

Citeste şi

Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare în martie-aprilie-mai

Femeia Taur

Nativele zodiei Taur vor simţi că îl prind pe Dumnezeu de picior. După ce timp de mulţi ani au fost nevoiţi să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-şi găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar şi nişte moşteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar şi să ducă o viaţă mult mai bună din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, alţi nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura şi în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioşi la locul de muncă îi va ajuta să îşi îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

Femeia Leu

A doua zodie care are mari şanse să se îmbogăţească anul viitor este zodia Leu. Aceştia vor reuşi să vadă potenţialul în unele afaceri în care alţii nu vor avea prea multă încredere. Tocmai această „inconştienţă” îi va ajuta să găsească nişte afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi văzut şi de superiori, care le pot propune o promovare.

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o mărire de salariu. Dacă vor trage tare în anul viitor, sunt toate şansele să ajungă să câştige o sumă de bani care să le permită să trăiască un stil de viaţă extravagant, aşa cum mulţi nativi ai zodiei îşi doresc.

Femeia Capricorn

Şi nativele zodiei Capricorn au ocazia să îşi schimbe viaţa în anul 2019, mai ales că visează de mult timp acest lucru şi sunt cunoscuţi pentru seriozitatea de care dau dovadă. În anul viitor, acest lucru va putea fi văzut exact de cine trebuie, iar anul 2019 îi poate prinde cu mai mulţi bani în buzunar.

Continuarea aici


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP. Cuplurile perfecte: aceste perechi de zodii sunt atât de puternice încât nimic nu le stă în cale

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

A intrat în șoc anafilactic după ce a făcut sex cu iubitul ei. Medicii au fost șocați să afle motivul

Acatistul de mulțumire – Slavă lui Dumnezeu pentru toate

Cum să ai noroc în dragoste în 2019? Cele mai tari trucuri feng shui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri