Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23 - 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Vali Vijelie este nativ al acestei Zodii și a făcut de râs Gala Gopo din acest an.  Cum să cânte un manelist la un astfel de Eveniment?! Nu mă aștept să se cânte muzică clasică, dar cu siguranță avem valori autentice în muzică. Mai ales, că melodia care l-a făcut cunoscut are la bază un scandal personal:  Să iubești două femei.Vă aduceți aminte de scandalul cu amanta și masina? Pe aia o iubea(Karma).

Leu- Conjuncția Venus-Lilith din Zodia opusă, în oglindă, elimină pe fostul/foștii din trecut și vă aduce alții noi. Unul/unii există deja, atunci când vorbim de iubire combinată cu pasiune. Trădarea este acum la ordinea zilei și la multi nativi/native ale acestei zodii. Secrete pot ieși la lumină. Nu e pentru cel/cea pe care îl/o aveți în acte, ci pentru cineva special(profund, autentic, spirit de lumină).Câștiguri imediate

Citeste si: Dieta minune există! Actrița Anca Bejan a slăbit 60 de kilograme. Care a fost secretul ei

Citeste si: HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de vis. Merg din bine, în mai bine

Citeste si: Alocații mărite substanțial. Guvernul a făcut marele anunț

Fecioara- Câștigurile imediate de care vorbeam la Leu, există și la voi, acum din muncă asiduă, nu din distracții. Nu vă neglijați cariera în detrimentul plăcerilor ocazionale. Riscați să rămâneți cu buzunarele goale pe termen mediu și lung… Dragostea e supusă certurilor cu Mercur Retrograd în Pești- sector astro-matrimonial, pe horoscopul acestei perioade. Pe cel personal, trebuie să studiez.

Citeste şi

Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare în martie-aprilie-mai

Femeia Taur

Nativele zodiei Taur vor simţi că îl prind pe Dumnezeu de picior. După ce timp de mulţi ani au fost nevoiţi să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-şi găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar şi nişte moşteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar şi să ducă o viaţă mult mai bună din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, alţi nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura şi în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioşi la locul de muncă îi va ajuta să îşi îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

Femeia Leu

A doua zodie care are mari şanse să se îmbogăţească anul viitor este zodia Leu. Aceştia vor reuşi să vadă potenţialul în unele afaceri în care alţii nu vor avea prea multă încredere. Tocmai această „inconştienţă” îi va ajuta să găsească nişte afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi văzut şi de superiori, care le pot propune o promovare.

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o mărire de salariu. Dacă vor trage tare în anul viitor, sunt toate şansele să ajungă să câştige o sumă de bani care să le permită să trăiască un stil de viaţă extravagant, aşa cum mulţi nativi ai zodiei îşi doresc.

Femeia Capricorn

Şi nativele zodiei Capricorn au ocazia să îşi schimbe viaţa în anul 2019, mai ales că visează de mult timp acest lucru şi sunt cunoscuţi pentru seriozitatea de care dau dovadă. În anul viitor, acest lucru va putea fi văzut exact de cine trebuie, iar anul 2019 îi poate prinde cu mai mulţi bani în buzunar.

Continuarea aici


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri