Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!


In articol:

Săgetător

Echinocțiul de toamnă și poziția incomodă a lui Jupiter din zodia voastră(cuadratură cu Malefica Lilith-patroana Scorpionului și Neptun Retrograd din Pești, dar și cu Maleficul Marte-patronul Scorpionului și Berbecului) vă pune tot soiul de întrebări existențiale legate de alegerile făcute în viață(cuplu, locul de muncă, etc) care vă afectează sănătate și viitorul.Citiți tot horoscopul meu scris aici.

Citeste si: Vineri, 13. O zi cu ghinion. Superstiţii şi tradiţii. Ce NU trebuie să faci niciodată azi!

Citeste si: Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Citeste si: Deochiul- privirea care secătuiește. Știai că poate duce la deces?

Capricorn

Cum Karma este în cuadratură cu cele trei planete ce vor fi în Balanță, să știți că pot afecta mulți nativi ai zodiacului. Doar Spiritele Superioare(SS și inima roșie de o pun eu pe FB) sunt cele care sunt evaluate și înțelepte și înțeleg mesajul meu. Ceilalți vor să evolueze și îmi cer sfatul ca să nu rămână de căruță. Spuneam la Fecioară de Brățările de le confecționez,dar fac și pandante (protecție).

Vărsător

Unii vor fi intre ciocan(Lilith) și nicovală(Karma) și pot avea parte de dușuri scoțiene. De ce? Pentru că nu știu ce au avut înscris pe astrograma lor la naștere. Să știți că dacă sunt frați gemeni pot avea destinul complet diferit. Viitorul vostru este legat de viețile anterioare. Acolo văd rezolvările și calitățile cu care reveniți în viața asta. Dar, și cu defectele ce trebuiesc corectate. Perioada delicată.

Pești

Soarele va intra la Echinocție în Balanță și mulți dintre voi nu vor ști să se adaptaze și cum să-și găsească echilibrul, din cauza Lunii Negre în rezonanță cu Neptun Retrograd. Pe înțelesul vostru, Neptun Retrograd spune de restanțele de destin din trecut, inclusiv din viețile anterioare, neînțelese și nerezolvate. Toate pun presiune pe viitorul vostru și nu puteți încheia viața cu ele(tinichele de coadă).


Abonează-te pe

Citește și:

Câte sporturi este bine să facă un copil mic. „Cu cât va ajunge să stăpânească mai multe lucruri, cu atât îi va fi mai bine!”

Maia Morgenstern, despre femeile din viața ei. Cum a influențat-o mama sa în copilărie?

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

"Ne rămân amintirile, ne dor și ne rugăm pentru sufletul lui." Cine a fost Florin Zalomir. Vicecampionul olimpic la scrimă, a fost găsit fără suflare în locuința lui

Sfatul zilei de marți, 11 octombrie. Află ce zodie va avea o neînțelegere cu șeful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de miercuri, 12 octombrie. Află ce zodie trebuie să aibă grijă la relațiile cu colegii de muncă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri