Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!


In articol:

Leu

Dacă ați înțeles tot ce am scris la toate zodiile în acest horoscop, sunteți oameni câștigați din punct de vedere spiritual. Alții citesc sau mă ascultă doar la zodia lor și nu au cum să înțeleagă cum sunt aspectele perioadei. Nu am cum să le spun tuturor de bine, că nu toți Leii sunt ca Robert de Niro. Unii nici nu știu ce au de făcut pe Pământ si nu pot ieși din propriul lor labirint existențial: soartă blocată.

Citeste si: Zodiacul Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Ce nebunie! Iepurele și șobolanul se întrec!

Citeste si: Horoscop vineri, 20 septembrie. O zi plină de schimbări neașteptate! O zodie va suferi drama vieții ei!

Citeste si: Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Fecioară

Soarele părăsește zodia voastră acum la Echinocțiu și veți rămâne doar cu Maleficul Marte. Vă poate afecta sănătatea și predispune la accidente. Știți cum să evitați situațiile delicate sau conflictuale?! Dincolo de astrograma personală, unde văd individual soluțiile, v-am spus și v-am arătat deja la TV noua colecție lansată de brățări talisman: de protecție, de dragoste, de sănătate, de profit, de copii

Balanța

Intră Soarele în Constelația Voastră și-l întâmpină Venus(domiciliu) și Mercur. Cele trei planete vor face cuadratură cu Karma perioadei, deci e perioadă în care veți fi băgați/e în corzi. Probleme puteți avea voi sau jumătatea/familia. Rezolvările nu se vad pe astrograma generală, ci pe cea personală. Cu ce karmă ați venit pe Pământ? Știți ce lecții personale de viață aveți înscrise-Kiron în Berbec?

Scorpion

Vedeți ce am scris și la Leu, deoarece Luna Albă va intra în Leu și va rezona cu Mijlocul Cerului vostru. Acolo e cariera și poziția socială, în opoziție cu familia, inclusiv casa în care locuiți. Chiar și cei care zic că s-au pus sub protecție pot păți ca Sergiu Nicolaescu. Că Scorpionii cei mai mulți sunt mari aventurieri, ca Săgetătorii (incompatibilitate între cele două zodii). Au nevoie de sfatul meu avizat!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri