Zodiacul Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Ce nebunie! Iepurele și șobolanul se întrec!


Zodiacul Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie.


In articol:

Șobolan

Șobolanii vor avea un weekend liniștit, așa cum îi place. Acasă, familia te susține în toate demersurile. Nativii Șobolan care sunt singuri au șanse sporite să-și întâlnească jumătatea.

Bivol

Nativul Bivol trebuie să fie mai clar în exprimare, în acest weekend, pentru a nu apărea mici neînțeleeri, care se pot transforma foarte ușor în certuri și chiar scandaluri.

Tigru

Nativul Tigru va fi un fel de profesor în acest weekend pentru o rudă mai tânără. Nu contează cât de tânăr este nativul, el va ajuta o persoană să înțeleagă mai ușor unele probeleme.

Iepure

Iepurele va avea un weekend plin de aventuri. Acesta va pleca într-o excursie, la invitația mai multor prieteni. Se anunță un weekend de pomină, iar cei singuri și-ar putea găsi un partener.

Citeste si: HOROSCOP 19 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi plină de schimbări de care îți vei aminti toată viața!

Citeste si: Horoscop joi, 19 septembrie. O zi plină de provocări! Neprevăzul e la el acasă! Lacrimi sau zâmbete? Furtuni violente!

Dragon

Dragonul folosește weekendul liber pentru terminarea unor proiecte începute de ceva vreme acasă. Acestea nu mai suportă amânare, mai ales că partenerul de viață deja strâmbă din nas.

Șarpe

Nativul Șarpe este posibil să muncească și în weekend. Dacă nu la locul de muncă, atunci cu siguranță acasă, deoarece apar probleme neprevăzute.

Cal

Nativul Cal are noroc în acest weekend. Ori la paruri, ori la loto, ori în dragoste, nativul se bucură de succes, însă trebuie să-l gestioneze bine.

Oaie/Capra

Weekendul acesta, nativii Oaie/Capră trebuie să acorde timp sănătății. Nu ar fi rău să faceți niște analize medicale, poate chiar și un tomograf, pentru ca o afecțiune mai veche să nu recidiveze.

Maimuță

Nativii Maimuță trebuie să se tempereze puțin în acest weekend, să încerce să schimbe puțin tonul, să fie mai calmi și să se facă bine înțeleși. Nimănui nu-i place să se țipe la el, așadar fă o schimbare, cât de mică.

Cocoș

Weekendul vine cu noi provocări pentru Cocoș. Sunt apreciați de prieteni, care îi vor scoate în oraș. Nativul are șanse reale să fie sufletul petrecerii, scrie stirimondenefanatik.ro. 

Câine

Dacă participi la competiții în acest weekend sunt șanse mari să ieși pe primele locuri. Este indicat să-ți îndrepți atenția spre viața amorosasă, mai ales dacă există o persoană specială în viața ta.

Mistreț

Nativul Mistreț trebuie să fie foarte atent la oportunitățile cu care se întâlnește în acest weekend. Sunt oportunități bune de afaceri, însă trebuie să fii capabil să le pui în practică. Dacă nu te descurci, găsește-ți un partenee carese pricepe mai bine 


Citește și:

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 27 septembrie 2020. Săgetătorii iau o decizie importantă

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 27 septembrie 2020. Află ce zodie are probleme dificile în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri