Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.


In articol:

Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie

Capricorn- Floarea de Colț, Florile Pădurii, care dau fructe de pădure(sănătate): Coarnele Caprei, Mur, Fragi, Zmeur, Afin, Flori de Mere Pădurețe, etc. Arbuștii din liziera pădurii rezonează cu voi. Sunt informații generale, deoarece aici nu pot trata și face analize complexe, care sunt personale. Munca vă înnobilează și vă poate susține veniturile(bani). Schimbări de loc de muncă se pot prefigura acum.

Citeste si: Mireasa a rămas șocată, când a văzut că fosta iubită a soţului ei a venit la nuntă: ”Te rog să te întorci la mine”

Citeste si: Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a lunii APRILIE 2019. Schimbări radicale pentru cinci zodii. Urmează zile victorioase

Citeste si: Vremea pe două săptămâni! Vești proaste de la meteorologi

Vărsător- Orhideea și Orhideea Regală sunt flori care amintesc de libertatea din voi. Străluciți și sunteți deosebiți(te). Iasomia de la noi, dar să o mirosiți pe cea din Thailanda, să vedeți ce parfum unic are! Ylang-Ylang e o floare care vă bucură privirea. Florile de citrice: portocal, lămâie, ș.a. Vâscul, de ne sărutăm sub el de sărbători, este varianta românească de orhidee. Acum sunt și ghioceii și toporașii.

Pești- Algele marine cu unduiri specifice mișcărilor voastre. Se văd foarte des în ținutele doamnelor din acest semn zodiacal(volanele de la poalele fustelor, rochiilor, volanele bluzițelor amintesc de mișcarea din coadă a peștilor). Viorelele, Streliția, Liliacul(alb, mov, roz), Papura. Urzicile, Leurda, Untișorul și Untul Pământului și trufandalele de primăvară fac bine sănătății voastre; sunt ieftine.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri