Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.


In articol:

Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie

Rac- Irisiul Galben din preajma bălților nu trebuie să vă lipsească din casă. Toate florile de pe lacuri și bălți amintesc de natura voastră acvatică și statică. Cu ele rezonați cel mai bine. Vorba poetului Eminescu: Lacul codrilor albaști nuferi galbeni îi încarcă. Asta vă spun… ca să nu tremurați ca o barcă(sănătate, dragoste, familie și spiritualitate). Salcia este foarte sensibilă ca voi și e un simbol divin.

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de William Levy? Cum arată actorul de telenovele la 39 de ani

Citeste si: Ai văzut-o şi tu în serialul "Rebelde"! Acum nu o mai recunoşti - a slăbit 70 de kilograme

Citeste si: O tânără a murit de cancer la 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

Leu- Gura Leului, Crinul Regal, Tradafirul și Trandafirul Sălbatic , florile cu reflexe aurii sunt flori care rezonează cu Zodia Voastră. Dar cea mai sugetivă floare este Floarea Soarelui. De ce? Pentru că își întoarce pălăria după Soare, astrul vostru(iubire). Astrograma personală va face distincția între destinul și soarta cu care veniți pe pământ și leacurile care vi se potrivesc. Așa aflați cum atrageți bani.

florii

Citeste si: O femeie a murit la o lună după ce a născut! Motivul este șocant. Orice femeie poate păți așa ceva

Citeste si: Mireasa a rămas șocată, când a văzut că fosta iubită a soţului ei a venit la nuntă: ”Te rog să te întorci la mine”

Citeste si: Top 10 pensiuni cu piscine uimitoare, despre care n-ai crede că sunt în România

Fecioara- Lacrimile Maicii Domnului sunt flori de minte, trup și suflet(Fecioara Maria născută pe 8 Septembrie). Papucul Doamnei, Margaretele și Gherbera. Păpădia Săbatică și cea Regală sunt flori care au simbolul libertății și vă ajută să vedeți lumea cu alți ochi. În funcție de Nodurile Karmice de pe harta natală veți înțelege cu cine sunteți compatibili(le)/în rezonanță și cu cine vă potriviți în viață.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri