Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie

Balanța- E nevoie de flori elegante ca voi. Florile de cămp, dar mai ales florile toamnei: Crizantemele, Dumitrițele. Regina Nopții, Albăstrelele, Macii Roșii ca focul, Bulgărașii Albi ca laptele sunt în rezonanță cu partea nevăzută a laturii voastre venusiene și amitesc de pasiunile secrete din tinerețe și copilărie. Bunghișorii sunt minunați când îi vedeți pierduți în iarba de acasă: verde crud.

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Nume de băieţi ROMÂNEŞTI. Cele mai frumoase 150 de nume de băieţi din România, în ordine alfabetică

Citeste si: DIETĂ. A slăbit 54 de kilograme cu regimul disociat

Scorpion- Tuberozele sau Chiparoasele , florile carnivore și florile cu parfum letal(parfumul Florilor de Tei din Parcul Copou de care amintea poetul  național Mihai Eminescu).  Garoafele sunt florile zodiei și amintesc de casa astrologică a morții. Din ele făceau poțiuni curtezanele pentru sarcini nedorite. Calele sunt florile pe care le duc acum oamenii la înmormântare (B. P Hașdeu și Iulia Hașdeu).

Citeste si: O tânără a murit de cancer la 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

Citeste si: Ai văzut-o şi tu în serialul "Rebelde"! Acum nu o mai recunoşti - a slăbit 70 de kilograme

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de William Levy? Cum arată actorul de telenovele la 39 de ani

Săgetător- Cactușii și Florile de Cactus sunt echivalentul săgeților providențiale. Limba Soacrei este planta care vă definește cel mai bine. Coada Calului, Traista Ciobanului și Ciuboțica Cucului spun de natura voastră aventurieră: mereu dați din coadă, mereu aveți traista în băț, mereu sunteți în căutare de un nou și un nou  amor. Jupiter în cădere vă poate pune mereu părul pe moațe când vorbim de bani.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri