Vremea pe două săptămâni! Vești proaste de la meteorologi


Vremea pe două săptămâni! Vești proaste de la meteorologi

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea pe două săptămâni. Cum va fi de Florii, precum și în zilele de dinainte.


In articol:

Meteorologii vin cu vești proaste pentru următoarele două săptămâni. Specialiștii au anunțat cum va fi vrema până pe 21 aprilie, de Florii.

Din păcate, veștile nu sunt deloc bune, deoarece se constată o răcire a vremii, precum și ploi zilnice, în unele regiuni ale țării. Potrivit tradiției, așa cum este de Florii va fi vremea și de Paște.

Iată cum va fi vremea pe două săptămâni, în fiecare regiune în parte:

Citeste si: Viorel Lis vrea să fie incinerat! Care este motivul pentru care soţul Oanei îşi doreşte asta

Citeste si: Laura Andreşan, gravidă! Ea şi Grasu XXL vor deveni părinţi

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

BANAT În prima săptămână, vremea se va răci treptat, astfel încât de la temperaturi maxime de 19...21 de grade, în medie, specifice primelor 3 zile de prognoză, media temperaturilor maxime se va situa pe 13 aprilie în jurul a 13 grade. Ulterior, până în jurul datei de 17 aprilie, aceeași medie va crește doar cu aproximativ 2 grade, însă spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime de 18...19 grade, în medie.

Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere spre 2...3 grade în intervalul 16-18 aprilie, iar apoi în creștere până la 5...6 grade, în diminețile de 20 și 21 aprilie. Va ploua aproape în fiecare zi a celor două săptămâni, iar în intervalul 9-13 aprilie, ploile se vor semnala pe arii mai extinse și vor fi local mai însemnate cantitativ.

CRIŞANA În prima săptămână, vremea se va răci treptat, astfel încât de la temperaturi maxime de 19...21 de grade, în medie, specifice primelor 3 zile de prognoză, media temperaturilor maxime se va situa pe 13 aprilie în jurul a 12 grade. Ulterior, până pe 17 aprilie, aceeași medie va crește doar cu 1...2 grade, însă spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime de 18...19 grade, în medie.

Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere spre 1...2 grade în intervalul 16-18 aprilie, iar apoi în creștere până la 5...6 grade, pe 20 și 21 aprilie. Va ploua aproape în fiecare zi a celor două săptămâni, iar în intervalul 9-13 aprilie, ploile se vor semnala pe arii mai extinse și pot fi local mai însemnate cantitativ.

Cum va fi vremea la munte

TRANSILVANIA Vremea se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 17...18 grade, în primele 3 zile de prognoză, până în jurul a 11 grade în intervalul 14-16 aprilie. Apoi această medie va fi în creștere, iar spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime de 16...17 grade, în medie.

Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere, mai însemnată în intervalul 15-18 aprilie, când va putea coborî sub pragul de îngheț, însă ulterior se estimează că va crește până la 1...2 grade, în diminețile de 20 și 21 aprilie. Se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, cu o probabilitate de apariție mai ridicată în intervalul 9-13 aprilie, când local pot fi moderate cantitativ.

MARAMUREŞ Vremea se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 19...20 de grade, în primele 2 zile de prognoză, până în jurul a 11 grade în intervalul 13-16 aprilie. Apoi această medie va fi în creștere, iar spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime de 17...18 grade, în medie.

Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere, mai însemnată în intervalul 15-18 aprilie, când va putea coborî sub pragul de îngheț, însă ulterior se estimează o crește până la 3...4 grade, în diminețile de 20 și 21 aprilie. Se vor semnala precipitații, predominant ploi, cu o probabilitate de apariție mai ridicată în intervalul 10-13 aprilie, când local și temporar cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

MOLDOVA Procesul de răcire a vremii din intervalul 10-15 aprilie va determina scăderea mediei temperaturilor maxime de la 19 la 10 grade. Începând din data de 16 aprilie și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni se va reveni treptat la un regim termic normal, astfel încât media maximelor termice urmează să atingă valoarea de 17 grade pe 20 și 21 aprilie.

Media minimelor termice va scădea până la 0 grade în 16 aprilie, iar ulterior va crește, până la finalul intervalului de prognoză, spre 4...5 grade. Temporar vor fi precipitații, predominant ploi în general slabe, cu o probabilitate mai mare de apariție în intervalele 9-11 și 12-14 aprilie.

DOBROGEA În perioada de până la 12 aprilie, temperaturile maxime vor avea medii de 14...15 grade, apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Ulterior va urma un proces de răcire, astfel încât, pe 15 aprilie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 9 grade, iar până pe 21 aprilie ea va crește spre 15...16 grade.

Pe parcursul celor două săptămâni, regimul temperaturilor minime va avea o evoluție asemănătoare și anume media acestora va fi de 7...8 grade până pe 14 aprilie, apoi va scădea până la 3 grade pe 16-17 aprilie, iar până pe 21 aprilie ea va crește spre 6...7 grade. Va ploua aproape în fiecare zi a celor două săptămâni, iar în intervalul 9-14 aprilie, ploile se vor semnala pe arii mai extinse și temporar pot fi moderate cantitativ.

MUNTENIA În perioada de până la 12 aprilie, temperaturile maxime vor avea medii de 16...17 grade, apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Ulterior va urma un proces de răcire, astfel încât, pe 15 aprilie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 11 grade, dar până pe 21 aprilie se estimează că va crește spre 18...19 grade.

Pe parcursul celor două săptămâni, regimul temperaturilor minime va avea o evoluție asemănătoare și anume media acestora va oscila ușor în jurul a 7 grade până pe 14 aprilie, apoi va scădea până la 2 grade pe 16-17 aprilie, iar până pe 21 aprilie ea va crește spre 4...5 grade. Temporar vor fi ploi, cu o probabilitate mai mare de apariție în intervalul 9-14 aprilie, când local și temporar vor fi moderate cantitativ.

OLTENIA Procesul de răcire a vremii din intervalul 10-15 aprilie va determina scăderea mediei temperaturilor maxime de la 17 la 11 grade. Începând din data de 16 aprilie și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni se va reveni treptat la un regim termic normal, astfel încât media maximelor termice urmează să atingă valoarea de 18 grade pe 20 și 21 aprilie.

Media minimelor termice va scădea până la 1 grad în 17 aprilie, iar ulterior va crește, atingând la finalul intervalului de prognoză 4...5 grade. Va ploua aproape în fiecare zi a celor două săptămâni, iar în intervalul 9-10 aprilie și 11-14 aprilie, ploile se vor semnala pe arii mai extinse și temporar vor fi moderate cantitativ. LA

MUNTE Procesul de răcire a vremii din intervalul 10-15 aprilie va determina scăderea mediei temperaturilor maxime de la 9 la 2 grade. Începând din data de 16 aprilie și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni se va reveni treptat la un regim termic normal, astfel încât media maximelor termice urmează să atingă valoarea de 8 grade pe 20 și 21 aprilie.

Media minimelor termice va scădea sub 0 grade în data de 12 aprilie, atingînd -6 grade pe 16 aprilie, iar ulterior va fi în creștere și la finalul intervalului de prognoză va atinge 0 grade. Se vor semnala precipitații, predominant ploi, cu o probabilitate de apariție mai ridicată în intervalul 9-14 aprilie, când local și temporar cantitățile de apă pot fi mai însemnate.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Horoscop dragoste săptămâna 8-14 aprilie 2019. Evenimente ASTRALE importante. Ce-ţi aduc in amor!

O adolescentă a murit de cancer la 17 ani, după ce medicii i-au dat tratament pentru dureri de spate

Şi-a prins soţul cu amanta în hotel, iar ce a urmat i-a îngrozit pe toţi! Imaginile au deja peste 15 milioane de vizualizări

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri