Horoscop Mariana Cojocaru 8 - 14 decembrie 2019. Furtună mare pentru două zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru 8- 14 decembrie 2019. Luna în cuadratură cu Jupiter intrat în Capricorn vine cu efecte nebănuite pentru două zodii. Vor fi furtuni mari în viața lor. Iată ce anunță astrologuul pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec- Săptămâna debutează cu Luna(Berbec) în cuadratură cu Jupiter proaspăt intrat în Capricorn.

Acesta este un prim aspect, secondat de un altul cu mare încărcătură karmică: Kiron Retrograd în cuadratură cu Soarele. Cum aceste aspecte grele trebuiesc raportate la astrograma personala a fiecăruia nu mă hazardez să dau sfaturi. Ca aspect general, cuadraturile înseamnă impas, probleme(sănătate, amor).

Citeste si: Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Citeste si: Zodiile care se cunosc din altă viață!

Taur- Luna va intra în primul domiciliu astral(Taur), chiar de luni. Cuadratura lui Jupiter din Capricorn cu astrul selenar de la debut de săpătămână vă supune la tot felul de teste și vă adresează întrebări existențiale grele, la care cei mai mulți nu știți singuri să vă răspundeți(răspunsurile le văd pe harta natală).

Pot fi întrebări ce țin de dragoste, carieră(misiunea înscrisă), sănătate, copii, sortiți/e sau altele...

Nativii zodiei Rac, probleme mari în plan sentimental

Gemeni- Cuadratura Soarelui din zodia opusă(Săgetător) cu Lilith din Pești și Soarele natal e un aspect care mă pune pe gânduri în ceea ce vă privește. V-am spus că încep să se agite apele voastre de destin și se anunță furtună de grad mare.

Cum soluțiile le văd individual, pe astrograma fiecăruia și, mai ales pe cea karmică, nu pot să vă spun decât că vizează viața personală, cea socială și sănătatea.

Rac- Aspectele de le meționam la celelalte zodii(citiți) sunt valabile și în cazul vostru, doar că la voi ițele karmice sunt și mai încurcate și vă dau mari bătăi de cap în plan sentimental, personal(astrograma personală îmi arată cum să vă îndrum să să înțelegeți și să evoluați bine), karmic(misiunea karmică cu care ați venit), etc. Cu Axa Karmică în zodia voastră poate fi afectată sănătatea voastră sau a rudelor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop 2 - 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Zodiile care vor fi trădate în luna decembrie! Vor trăi durerea supremă

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se mânâncă GRANOLA

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri