Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Atenționări pe partea sănătății, trei zodii au probleme la locul de muncă


Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Cunoscuta astroloagă Cristina Demetrescu a realizat pentru „Teo Show” horoscopul lunii aprilie 2020.


In articol:

  Cunoscuta astroloagă Cristina Demetrescu a realizat horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile. Aceasta a dezvăluit și ce se va întâmpla până în luna octombrie.

  Cunoscutul om al stelelor a dezvăluit în urmă cu câteva luni că vom avea parte de un aprilie pe care nu îl vom uita niciodată.

  „Dacă ceva s-a văzut, probabil că așa trebuia să se întâmple, ceva era. Nu era ca și cum am fi putut să evităm.
  V-am pregătit un horoscop puțin mai blând.

  „Berbecul, pentru că îl are pe Lilith, are stări mai schimbătoare. Mulți Berbeci mă întreabă ce e cu mine, că au stări așa, că trec dintr-o stare în alta. O să mai treceți și luna asta și până în octombrie. Gestionați-vă puțin stările, faceți mai multă mișcare, mai mult sport. Dar Berbecul va avea și drumuri de făcut, poate să aibă și contracte, comunică bine. Poate să facă anumite cursuri online, nu ar trebui să piardă vreme. Iar mulți Berbeci ar putea să profite profesional, pentru că erau schimbări care trebuiau să apară și acum, odată cu această situație, ei profită.

  Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

  Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu

  Taurii au câteva insomnii, frici. Sigur, că trebuie să fie atenți și la problemele de sănătate, însă au o perioadă chiar de vreo patru luni de zile care poate să fie profitabilă pentru ei. Venus este pe casa banilor și va rămâne acolo. O să fie bine pentru Tauri și le recomand să își comande niște cărți și să se ocupe mai mult de spiritualitate, că ei sunt mai pragmatici. De data aceasta, ei cumva trebuie să o cotească.

  Citeste si: Top 5 zodii sclipitoare. Care sunt cele mai inteligente zodii din horoscop

   

  Gemenii se simt poate puțin singuri, fără contacte și puțin lipsiți de ajutor. Poate că ar avea nevoie de mai multă susținere din partea prietenilor. Dar în următoarea perioadă se redescoperă, destinul va intra în zodia lor, Venus, micul noroc și chiar planeta frumuseții va intra în zodia Gemenilor. Fiecare zodie profită cum poate de pe urma acestei perioade. Nu în ultimul rând, Gemenii trebuie să rezolve probleme mai vechi legate de aspectul financiar sau ar fi putu să aibă niște procese pe rol. Au avantaje până la sfârșitul anului.

  Racii au câteva probleme cu autoritățile, să aibă grijă să nu încalce legea în această perioadă, pentru că legile s-au schimbat. Dar sunt cumva în întârziere, trebuie să obțină anumite lucruri, dar de duminică se liniștesc, pentru că în viața lor au fost războaie serioase. Dar în căsnicia lor sau în anumite relații parteneriale, după război vine și pace.

   

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete

  Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscopul lunii
  Parteneri