Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene și necazuri, ape tulburi și surprize de ordin karmic


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5 - 11 aprilie 2020. Ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru săptămâna care urmează pe site-ul kfetele.ro.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5 - 11 aprilie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii viitoare. Potrivit acesteia, Venus în Gemeni și conjuncția Mercur-Neptun în Pești vin cu furtuni în paradisul amoros, ape tulburi și labirint existențial plin de ceață. Iată care sunt zodiile care vor avea o săptămână liniștită.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- Aspectele săptămânii viitoare sunt: 1. Venus a intrat în Gemeni. 2. Conjucție Mercur-Neptun în Pești. 3. Luna în Fecioară la debut de săptămână. 4. Conjuncție Marte-Saturn în Vărsător. Cum Soarele este încă în constelația voastră, e o perioadă foarte încărcată din punct de vedere astral pentru voi. Pe scurt: vă pune în încurcătură. Pentru descifrare trebuie să analizez astrograma personală.

Citeste si: Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 TAUR

Taur- Venus, prima patroană astrală, a intrat în Gemeni și va face aspect de cuadratură cu Luna(a doua patroană astrală) în Fecioară la debut de săptămână. Aspecte nefaste ce țin de dragoste, familie, copii, compatibilități versus incompatibilități. Furtună în paradisul amoros și nu numai... Cariera sau business-ul sunt blocate de conjuncția lui Saturn cu Marte în Vărsător în cuadratură cu Uranus.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 GEMENIGemeni- Ați citit la Berbec de aspectele perioadei? Conjuncția lui Mercur cu Neptun vă bagă în ape tulburi și nu veți vedea calea. Alții vor avea probleme și mai grele cu rudele de gradul unu și de gradul doi sau în dragoste. Cuadratura cu Luna din Fecioară a Soarelui natal vizează sănătatea(afecțiuni karmice cu cauze care le văd doar pe karma personală) sau cariera(cumpene sau orientare profesională).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 RAC

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020

Citeste si: Cei mai pacatosi barbati din horoscop. Top 3 zodii pacatoase

Rac- Luna(patroana voastră astrală) din Fecioară va face aspect de opoziție cu Mercur și Neptun aflate în conjuncție și, toate aceste aspecte vor face cuadratură dublă cu Venus din Gemeni. Pe scurt: probleme pe toate planurile(dragoste, sănătate, orientare profesională în carieră, business, justiție). Cheile de deschis cartea de destin pot să găsesc doar pe astrograma voastră sau a celor dragi vouă.


Abonează-te pe

Citește și:

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Divorț-bombă în showbiz! Se despart după 7 ani de căsnicie

SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri