Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020. Gemenii pot pierde startul unei noi etape, iar Berbecii pot fi afectați pe plan sentimental


Horoscop săptămânal. Kfetele prezintă horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020, aduce previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.


In articol:

Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020 relevă previziuni astrale pentru nativii tuturor zodiilor, mai ales că săptămâna viitoare va fi marcată de câteva evenimente astrologice de importanță majoră. Astfel, pe data de 8 aprilie 2020, vom avea parte de Lună Plină în Balanță, fapt ce determină încheierea unei perioade și imboldul necesar pentru a începe o etapă nouă în viața nostră, etapă în care să fim mai productivi și proactivi.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene și necazuri, ape tulburi și surprize de ordin karmic

Totodată, în cursul acestei săptămâni, vom fi martori la ingresul planetei comunicării, Mercur, în zodia Berbec. Astfel, aflându-se în zodia Berbec, Mercur ne va stimula la nivelul comunicării și vom fi foarte direcți, însă trebuie să ne chinuim din răsputeri să anticipăm ce vom spune, pentru a nu crea conflicte.

Mai mult decât atât, aflarea planetei Mercur în casa zodiacală a Berbecului, va ajuta la stimularea gândirii, vom simți că avem mult mai multe idei, pe care vom tinde să le punem în aplicare. Trebuie să cântărim bine înainte, să nu zăbovim în aplicarea unei idei ce nu va avea șanse de succes, chiar dacă vom fi foarte impulsivi.

Previziuni astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2020

Horoscop săptămânal. LA începutul săptămânii 6-12 aprolie 2020, Mercur și neptun vor fi conjuncte în pești, fapt ce va scoate la iveală aspecte duale, mai ales în cazul nativilor Pești, Gemeni și Fecioară. Neptun este planeta viselor, iar Mercur cea a comunicării, fapt ce va activa, în cazul nativilor menționați anterior, zona de intuiție. Chiar dacă Neptun este planeta viselor, e foarte important să rămânem bine ancorați în realitate, pentru că putem pierde startul unei noi etape de succes, ce se ivește în viața celor trei nativi.

horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție
horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Veți simți că aveți nevoie de reconectare cu Universul, așa că veți apela la introspecție și retrospectivă, la meditație și poate chiar la rugăciune. Vom simți că suntem confuzi, legați de mâini și de picioare și ne va fi foarte greu să luăm anumite decizii, mai ales că adevăruri dureroase vor ieși la suprafață, după o perioadă lungă în care am trăit în minciună. Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020.

Marte din Vărsător și Uranus din Taur se vor afla într-o conjuncție destul de tensionată, motiv pentru care pot apărea conflicte și chiar schimbări de planuri sau răstunări de situație. Există posibilitatea să apară ceva probleme tehnice pentru cei ce activează în mediul online. În plan personal, zodiile care pot fi afectate sunt Berbec, Taur, Vărsător și Scorpion.

horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție
horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție

Acest aspect tensionat dintre cele două planete, poate duce la tensiuni pe plan sentimental, tensiuni ce pornesc de la trăsăturile zodiei Taur, cum ar fi: bani, preocupări alimentare, relații, dragoste și comunicare, sau de la trăsăturile Vărsătorului: viața socială, prieteni sau elemente tehnice (internet, telefon, calculator etc.).

Începând cu 8 aprilie 2020, Mercur din Pești și Uranus din Capricorn se vor afla într-un aspect de armonie. Astfel, cele două planete guvernate de Pești și Capricorn, vor duce la gândire pozitivă, decizii inspirate, idei inovative, ajutându-ne în acest fel să atingem idealurile propuse, precum și să vedem viitorul mai optimist. Zodiile vizate sunt Gemeni, Fecioară, Săgetător, Capricorn și Pești.

horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție
horoscop săptămânal, horoscopul săptămânii 6-12 aprilie, kfetele, previziuni astrale, conjuncție

Având în vedere conjuncția Jupiter-Pluton din Capricorn, conjuncție foarte rară, ce se formează o singură dată la 12 ani, se recomandă să fim prudenți. Această conjuncție poate duce la distrugerea sistemelor care nu ajută la progres, precum și la probleme financiare, motiv pentru care trebuie să fim chibzuiți. Această conjucție va duce la reformarea justiției și aflarea adevărului, în cazul fiecărui nativ, chiar dacă acesta poate fi dureros. Pe termen lung, trebuie să observăm și să acumulăm cât mai multe informații, până la următoarea conjuncție, care fa vi Jupiter- Saturn în zodia Vărsător.  

Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene și necazuri, ape tulburi și surprize de ordin karmic

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri